Днес Черноморец играе със Сваровски Ватенс

10:39

Днес Черноморец играе със Сваровски Ватенс
Мачът на Черноморец Бургас със Сваровски Ватенс ще се играе от 19.30 часа на стадиона в град Ватенс

До тази договореност достигнаха мениджърите на двата отбора, поради големият интерес на местните привърженици на футбола към двубоя. Тимът от Австрия покани бургазлии да му гостуват на стадиона в град Ватенс, след което домакините планират официална вечеря и среща със своите гости. Стадионът е с капацитет 2000 зрители, като всички места са покрити.

В официалния сайт на клуба от Тирол се посочва, че отборът от Бургас е пети в елитната дивизия на своята страна, а начело са двама големи футболисти, играли в първа Бундеслига като Красимир Балъков и Фреди Бобич. През миналата година, когато Черноморец Бургас бе на лагер в Тирол, домакините от местен австрийски клуб също организираха среща със своите колеги от българския тим. Тези срещи се превръщат  в традиция, което особено радва домакините. Отборът на Сваровски Ватенс играе в трета лига, като интерес буди факта, че тимът е създаден през 1930 година и е регистрирал три сезона в първа лига на Австрия.

Тази сутрин футболистите на Красимир Балъков отново проведоха  интензивно занимание, независимо от предстоящия мач по-късно.

В отбора няма футболисти с оплаквания и всички тренират на пълни обороти. Вчера в Кьосен валя дъжд  и днес температурите са около 18 градуса, а терените в превъзходно състояние.

Ватенс, където ще се играе двубоят се намира на около 40 минути с автобус от мястото, където отборът на "акулите" е на лагер. Двубоят ще се играе на електрическо осветление. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация