Уест Хем вдигна ръце от Мболи

09:30
Уест Хем вдигна ръце от Мболи
Уест Хем е напът да се откаже от Раис Мболи. Хората от Славия положиха огромни усилия, за да уредят трансфера на вратаря. Той обаче се дърпа. А на Острова не спят. И за да се затраховат, поканиха на проби друг вратар, съобщава "24 часа".

Тестове при "чуковете" ще мине Лукас Кьонигсхофер от Рапид Виена. Неговият отбор най-вероятно ще бъде съперник на Берое в третия предварителен кръг на Лига Европа. Новината присъства в голяма част от английските медии. Кьонигсхофер е резерва в Рапид, но има мачове за младежкия национален отбор на Австрия. Той минава за голям талант в родината си.

Все още има шансове Уест Хем да вземе не австриеца, а Раис Мболи. Вратарят на Славия игра за Алжир срещу Англия и САЩ на световното първенство. Той се представи много силно и предизвика интереса на големите европейски клубове. Офертите не закъсняха. Най-сериозна се оказа тази на "чуковете". Турци обаче мътят главата на Мболи и го примамват в Сивасспор. Президентът на Славия дори заплаши да даде турците на УЕФА заради нерегламентирани контакти с вратаря. Той има договор със Славия и който го поиска, трябва да говори първо с "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
18.07.2010 11:54

Сега няма да иде никъде, що му знае толкова устата.