Арестуваха Платини за крадени номера

09:26


Арестуваха Платини за крадени номера
Бразилците в ЦСКА отново станаха за смях. Мишел Платини  бе арестуван в петък вечерта, съобщи отлично информиран източник за "24 часа". Причина за това е собствената му глупост. Преди време той загубил номерата на колата си. Обявил това пред МВР, но след това ги намерил и монтирал обратно. Бдителен патрул на 4-о РПУ обаче го сгащил и веднага бил арестуван. По традиция се оказал и без документи.

Лично собственикът на ЦСКА Димитър Борисов извадил нападателя от зандана, но веднага го пратил на лагер с юношите до 19 години на Емил Димитров. Бразилецът ще тренира и играе там, ако не му се намери нов отбор.

Мърдата Платини дори не се съблякъл за една тренировка в Китай, въпреки че бе спазарил невероятната заплата от 300 000 долара годишно, и бе натирен. Сега има вариант да отиде в мексиканския Пуебла под наем, защото там работел треньор, който го познавал отпреди 5 години.

Платини дойде на "Българска армия" от Черноморец, но тотално разочарова с изявите си и фенове, и треньори.

До няколко дни Дормушали Саидходжа пък може да премине в италианския Гросето, където са го харесали. Така, ако Платини тръгне към Мексико, ще се търси отбор само на Николай Манчев и къде да бъдат преотстъпени юношите Зехиров и Дечев. Томи Костадинов остава в състава на Павел Дочев.

Ирландският нападател Шеридън трябва да пристигне в София на 25 или 26 юли, след като се прибере от лагера на Селтик в САЩ. Трансферът му е почти сигурен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация