Ходжсън: Джерард и Торес твърдо остават, ще говоря и с Масчерано

08:43
Ходжсън: Джерард и Торес твърдо остават, ще говоря и с Масчерано
Новият мениджър на Ливърпул Рой Ходжсън успокои феновете на отбора, след като заяви, че звездите Фернандо Tорес и Стивън Джерард ще останат в клуба и през следващия сезон.

Наставникът е говорил с футболистите и е получил уверение, че мисълта за трансфер на този етап не ги вълнува. Предстои разговор между Ходжсън и друг важен за "червените" футболист – Хавиер Масчерано, към когото интерес проявяват Барселона и Интер.

"Срещнах се с Фернандо. Убедих се, че той е много приятен човек, с когото имах страхотен разговор. Искаме той да остане играч на Ливърпул. Торес не се продава и няма да приемем никакви оферти за него. Разговорът ни бе кратък, защото бързах да се върна в Швейцария. Говорихме за футбол, за Световното първенство, казах му, че очаквам да започнем да работим заедно", каза Ходжсън.

"Стивън Джерард също не се продава. Казах му, че политиката ни е да не продаваме най-добрите си играчи, а да започнем да градим по-силен отбор покрай тях. Той разбира това", допълни мениджърът на Ливърпул.

"Опитах се да се свържа и с Хавиер Маскерано. Оставих му гласово съобщение, както и текстово такова, но той не ми отговори. Ако трябва да бъда честен, това не е странно, защото Световното първенство бе тежко за него и съм сигурен, че се е върнал в Аржентина", обясни още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
17.07.2010 13:43

Трудно ще се случи това! *sad* Засега поне изглежда,че Торес и Джерард оставт. За Масчерано обаче нещата са съмнителни.

ceco26
17.07.2010 10:23

Ако задържи всички ключови играчи ще е супер. *thumb_up*