Обрат: Отказалият се Ибра реши пак да играе за Швеция, правят го капитан

18:07
Обрат: Отказалият се Ибра реши пак да играе за Швеция, правят го капитан
Шведският нападател Златан Ибрахимович се завърна отново в националния отбор и ще носи капитанската лента под ръководството на новия треньор Ерик Хамрен.

Нападателят на Барселона призна на пресконференция, че му липсва усещането да играе за страната си. "Ако бъда избран за следващия мач ще бъда там", заяви усмихнато Ибрахимович, който ще наследи капитанската лента от Андерс Свенсон.

"Мотивираният Златан е най-ценното нещо за шведския национален отбор", допълни селекционерът Хамрен. 28-годишният Ибрахимович напусна националния отбор на Швеция миналата година, след като страната му не успя да се класира за Световното първенство в ЮАР.

"Горд съм, че ще съм капитан. Чувството е невероятно и ще дам всичко от себе си, за да бъда лидера, който Ерик иска да бъда", допълни Ибрахимович. По повод слуховете около евентуалните му трансфери шведския национал заяви:

"Бях играч на Барселона като напуснах, ще бъда играч на Барселона като се върна". В квалификационната група на Швеция за Евро 2012 са Финландия, Унгария, Молдова и Сан Марино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
16.07.2010 19:22

Сигурен съм , че ще мачка за Швеция !!! *beer* *thumb_up* *party*

Juventus_tifoz
16.07.2010 18:14

Да е*а и мръсния циганин *erm* Сега остава и Бербатов да направи като него *sick* *joking*