Започна ерата на Жозе Моуриньо в Реал (снимки)

17:05
Започна ерата на Жозе Моуриньо в Реал (снимки)
Днес Жозе Моуриньо проведе първата си тренировка като наставник на Реал Мадрид.

"Специалния", който спечели три трофея с Интер през миналия сезон разкри, че амбициите му са да вземе всички възможни отличия и с "Кралския клуб".

Още в самото начало на своята кариера на "Бернабеу" Моуриньо показа в какъв стил ще ръководи Реал. Тренировката, която бе насрочена за 9:30, започна с двайсет минути по- рано и продължи час и четиридесет минути. В самото начало "Специалния" проведе кратък разговор с играчите, които му бяха на разположение в началото на подготовката.

Привечер е предвидена втората тренировка за деня, а след нея целият спортно-технически щаб на отбора ще се събере на вечеря в клубната база.

Междувременно официално бе представено новото попълнение на Реал Мадрид - Педро Леон, който идва от градския съперник Хетафе.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
17.07.2010 10:00

Еее,най-сетне интрига,поне сега Барса ще се разиграе,няма само да са ебава с балета *joking*

FCBarca17
17.07.2010 07:29

Луд фен съм на Барса, но мисля че дойде края на доминацията ни, за съжаление. Моуриньо е най-добрия треньор в света за момента и не виждам просто кой ще успее да ги спре ако Барса неуспее.

chemkata
17.07.2010 05:08

абе защо па винаги кат сложат реал нов трениор става такава лайнащина... моуринйо добре... хубаво... ше го видиме и него... накря само да не плачат феновете на мадрид на чичко флорен КУПИ ГУАРДИОЛА... само че жалкото е че той НЕ СЕ ПРОДАВА *joking*

OmgWtfLoL
16.07.2010 22:04

Реал ще оберът абсолютно всяка титла и ще помажат каталуцните - и ест меси няма да направи нищо, роналдо ще се докаже като най добрия играч играл някога а Мауринъо най великия тренъор - VAMOS REAL !!! Според мен тва е точната политика с която клубът трябва да се развива - чистене на "звездите" и вкарване на опитни играчи които не правят грешки. Маурнъо ще открие мн. млади играчи с които ще спечели всичко и ще върне ерата на реал.