Баждеков: Очакват ни червени шведи на изкуствен терен

15:51
Баждеков: Очакват ни червени шведи на изкуствен терен
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че ако трябва Левски да играе с Калмар в третия предварителен кръг на Лига Европа, то със сигурност "сините" ще ритат на изкуствен терен при гостуването си. Баждеков също така направи интересно разкритие относно цветовете на екипите, с които играе Калмар.

"При този резултат в първия мач не можем да сме сигурни кой ще се класира. Към момента изглежда шансовете са 50 на 50”, каза Баждеков веднага след жребия за третия предварителен кръг на Лига Европа.

„Ще изчакаме да се види какво ще се случи в реванша. Калмар нямат лиценз за своя стадион, така ще се играе в друг град. Ще видим дали ще използваме Стокхолм за придвижване или друго по-близко летище. Шведите играят с екип в червено и бяло, така че няма да има съвпадение и ще можем да използваме титулярните си цветове”.

„От Калмар казаха, че са си изпуснали положенията си в първия мач и че шансовете са 50 на 50. Ако те се класират, ще играем на изкуствен терен, заради специфичните климатични условия в Швеция”, заяви финансовият шеф на Левски пред "Гонг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velichkov
17.07.2010 00:40

AviMC, напълно съм съгласен с теб, мнението на baldwin_goth е изключително професионално ! *wink* *thumb_up*

AviMC
16.07.2010 23:29

baldwin_goth, благодаря ти за тази информация. Защо не кандидатстваш за работа в winner и да продължиш да ни информираш? *thumb_up*

baldwin_goth
16.07.2010 20:30

Според това, което намерих, Калмар са играли мача си срещу Дачия на собствения си стадион, което явно означава, че той явно има лиценз. Иначе Калмар в момента строят чисто нов стадион, който обаче ще е готов чак догодина. Той ще се нарича Калмар арена и ще има капацитет около 12000 седящи места, изцяло покрити от козирка. Инвестицията е на стойност 250 мил. крони (~50 мил. лева). Както върви отборът в Алсвенскан, нищо чудно и да му направят откриване с мач във Втора дивизия (Суперетан). С други думи: съвсем преодолим съперник са за Левски, но все пак шведските отбори, сравнени с ирландските, са доста по-качествени и не бива да бъдат подценявани. *thinking*