Илиев: Назад сме с подготовката, дано не се изложим

15:43
Илиев: Назад сме с подготовката, дано не се изложим
Наставникът на Берое Илиян Илиев разкри, че е притеснен преди мачовете на неговия тим от третия предварителен кръг на Лига Европа.

"Разбрахме за жребия, каквото и да кажем, като сме непоставени винаги е труден жребият. За нас тези мачове са като бонус за футболистите за това, което направиха миналата година. Събрахме се на 30-ти и позакъсняхме с подготовката, дано успеем да се сработим и да се представим достойно в тези мачове”, заяви Илиев пред "Гонг".

"В момента ни е малко притеснено предвид това, че почнахме по-късно. Свършихме доста работа и в тези две седмици ще опитаме малко да се поосвежим, да разучим отбора”.

"Историята говори добре за Берое в срещите особено с Аустрия Виена, но това е било преди доста време, реалностите са други. Не че нямаме шансове, напротив. И миналата година в доста мачове не бяхме фаворити, но победихме. От този отбор останаха четирима основни футболисти”.

„Бачев и Томаш имат контузии, те са двете ни въпросително в защита, надявам се другиден да започнат да играят”.

Относно това, как отборът на Рапид ще бъде проучен, Илиев коментира: „Ние сме в Словения, първият мач за първенство Рапид играят в Инсбрук и може би още в неделя ще отидем да го гледаме. Важното е ние как ще се представим, независимо срещу кого играем”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация