Сър Алекс притеснен за звездите си след провала им на Световното

09:41
Сър Алекс притеснен за звездите си след провала им на Световното
Мениджърът на английския вицешампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е притеснен, че провала на Англия в ЮАР може да повлияе отрицателно върху формата на звездите му през новия сезон.

"Не очаквам формата на Руни да спадне. Съвсем логично той ще бъде още малко разочарован заради провала на Англия, но всичко ще се оправи. Като цяло мога да кажа, че почти всички момчета са много разочаровани от слабото представяне на отборите им на световното първенство. Говоря най-вече за Патрис Евра, Уейн Рууни и Неманя Видич. Те имат чувството, че са пропуснали нещо голямо, тъй като Мондиала е веднъж на четири години", каза сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jurka5
16.07.2010 11:27

ceco26,първо: Какво искаш да кажеш за някои е добър мениджър?Той е един от най-великите и не си ти човека,който ще оспорва неговите качества!Второ - ти знаеш ли каква е враждата м/у англичани и шотландци?Това е все едно на нашия национален отбор,да сложат турчин за трениор!Вземи се стегни малко и не говори такива глупости..

ceco26
16.07.2010 10:48

Тоя кат е толкоз добър мениджър /така си мислят някой/, защо не го сложат селекционер на Англия да ги порадва малко с някоя купа, ако може да спечели такава. *wonder*