Официално: Тиери Анри се отказа от националния отбор на Франция

18:00
Официално: Тиери Анри се отказа от националния отбор на Франция
Нападателят Тиенри Анри обяви, че слага край на своята кариера във френския национален отбор по футбол.

32-годишната легенда на Арсенал обяви своето решение по време на интервю преди официалната пресконференция, на която нападателят ще обясни защо е избрал да продължи своята кариера в Ред Бул Ню Йорк.

Анри добави, че няма да последва примера на Дейвид Бекъм, който от няколко сезона играе в ЛА Галакси, но по време на почивката в Мейджър Лийг Сокър се връщаше в Европа, за да играе под наем в Милан.

"Това е краят за мен в националния отбор", заяви вече бившият играч на Барселона.

Анри бе от ключово значение за класирането на Франция на Мондиала, след като негова игра с ръка в баража срещу Ейре помогна на Уилям Галас да вкара гол, който в крайна сметка се оказа достатъчен да гарантира визите на "петлите" в Южна Африка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

OmgWtfLoL
16.07.2010 22:11

Ако ако мръсно и мирише *lol*. Въпреки тва туй е най големия футболист за мене (не е само от тва че съм фен на топчиите) както в англия викат краля *wink* Той е пич който играе с мозък и логика за разлика от мн други (рууни най вече ^^). Тва е нападател за мен а не като онова добиче от МУ дето само се блъска и прави фалове

RosickyBoy
15.07.2010 21:52

След 2-3 години ще го направи и с клубния .. ехх, ако не се бе махал от Арсенал, кой знае какво щеше да е положението МУ, на Арсенал, и на цялата Висша Лига ... *smile*