ЦСКА изпрати Пенев в Нион за жребия в петък

17:03
ЦСКА изпрати Пенев в Нион за жребия в петък
ЦСКА прати молба до съдбата за лек жребий утре в Нион. Там ще стане ясен първият съперник на армейците в Лига Европа. Клубът заложи на точния човек в търсенето на късмет при тегленето на топките с отборите.

Почетният президент Димитър Пеневще води двучленната делегация на ЦСКА. Другият представител на “червените” е пресаташето Владимир Рупов. Късметът на Стратега многократно е помагал на ЦСКА и клубът се надява на лек първи съперник в Европа.

Жребият в Швейцария започва от 14,30 ч българско време. Литекс също ще разбере евентуалния си противник в третата квалификация на Шампионската лига.

ЦСКА ще е при поставените отбори. Сред по-сериозните евентуални съперници на “червените” са швейцарският Люцерн, шведският Гьотеборг, чешките Виктория и Яблонец, Слован Братислава.

Другите два родни отбора в Лига Европа - Левски и Берое, също утре ще разберат съперниците си. “Сините” първо трябва да преодолеят ирландския Дъндолк.

Тимът от Стара Загора чака най-труден отбор, защото е сред непоставените. Носителят на купата може да се падне с грандове като Ливърпул, Ювентус, Щутгарт, Олимпиакос, Спортинг, Галатасарай...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация