Хески се отказа от \"трите лъва\", Англия без него срещу България

15:50
Хески се отказа от \"трите лъва\", Англия без него срещу България
Опитният нападател на Астън Вила Емил Хески обяви днес, че слага край на своята кариера в националния отбор на Англия.

32-годишният голмайстор бе част от острокритикувания тим на Фабио Капело, който не се представи на ниво на финалите на 19-то Световното първенство в Южна Африка.

Хески дебютира за "трите лъва" на 28 април 1999 година в мач срещу Унгария. Нападателят, който има седем гола в 62 мача с екипа на Англия, заяви:

"Наслаждавах се на всеки един момент в националния отбор и всеки път, когато бях повикан, носех с гордост фланелката на Англия. Бих искал да благодаря на всеки един мениджър, под чието ръководство съм играл, на всички във Футболната Асоциация и най-вече на феновете за тяхната подкрепа през всичките години. Желая на треньорския щаб и на момчетата в отбора всичко най-хубаво".

Отказването на Хески означава, че той няма да играе срещу България на стадион "Уембли" през месец септември в първата европейска квалификация за двата тима за шампионата на Стария континент през 2012 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
16.07.2010 01:12

Признавам си , че това за мене е можеби най-странния централен нападател в света.Бележи по малко от защитниците обаче някакси играе добре и е титуляр.