Мюлер обсебва мислите на Флорентино Перес

11:41
Мюлер обсебва мислите на Флорентино Перес
Реал Мадрид ще направи всичко възможно през това лято да привлече звездата на Байерн Мюнхен Томас Мюлер.

Според "Sport" президнетът на Кралския клуб Флорентино Перес буквално е обсебен от идеята да купи Мюлер, след невероятното му представяне с Германия на Мондиала.

След като идеята за привличане на Дъглас Майкон от Интер отпадна, сега Флорентино може да използва парите си, за да наддава за Мюлер.

20-годишният футболист получи "галактически" договор, а Реал се надяват да могат да го купят за по-малко от 30 милиона евро.Някои от испанските медии твърдят, че е възможно Кака да напусне в следващите месеци и парите от продажбата да бъдат използвани за привличането на Мюлер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
15.07.2010 14:14

Всичко идва от Перес с неговите галактико мечти, само преебава отбора... а иначе Реал е отбор с история и определено има бъдеще ceco26 !

ceco26
15.07.2010 12:40

Тия от Реал Мадрид просто спъват развитието на футбола като цяло. *sick* Те и Сити са богати отборчета без бъдеще, докато не започнат да развиват повече млади играчи от школите си и да купуват по-малко играчи.

greenred
15.07.2010 12:00

Ако вземат Мюлер, вече с цялото си сърце ще намразя Реал Мадрид. Купуват доказани играчи и всяка година искат още и още *evil* Зашо не пускат играчи от школата на тима? Робен, Снайдер, Негредо бяха нежелани, но след като преминаха в други клубове преокриха себе си. Дори и многомилионните им покупки се оказаха пълен провал (без Роналдо). Това е Реал Мадрид - клубът, който купува повечето добри играчи, за да не могат да се развиват в положителна посока!