Ясен Петров: Имам лека предстартова треска

14:20
Ясен Петров: Имам лека предстартова треска
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров разкри, че чувства леко напрежение преди официалния си дебют начело на "сините". Както е известно, утре Левски посреща Дъндолк в среща от Лига Европа и специалистът се надява отборът да постигне позитивен резултат.

"Трудно ми беше да избера групата за мача. Няма забележки към играчите, но групата се състои от 18 играчи и няма как в нея да попаднат всички наши футболисти. Аз обаче желая играчите да продължават да ме затрудняват по подобен начин с избиране на групата за даден двубой".

Петров обяви, че Шакиб Бензукан, Георги Христов и Дъстли Мюлдер не попадат в групата за срещата с ирландския тим. Наставникът сподели още:

"Мюлдер беше изостанал с физическата подготовка, а на мача с Аустрия влезе в едно остро единоборство. Имаше лек проблем. Можеше да играе утре, но прецених, че е по-правилно да не попадне в групата. Решихме да остане и да навакса, а на по-нататъшен етап ще може да помага на Левски. Бензукан е здрав, но не може всички да са в групата. При нас това е отворен процес, всеки може да не попадне в групата, а в следващия мач да е титуляр. Нямам забележки към Георги Христов, но и той остана извън групата поради същата причина".

Ясен Петров не пожела да каже на какъв стартов състав възнамерява да разчита в утрешната среща.

Той допълни: "Не обявявам стартовия състав по-рано, защото винаги може да настъпи някаква промяна. При нас титуляри и резерви няма. Имаме достатъчно играчи и три жокера, които да влязат на терена и да помогнат на отбора по време на мача".

Христо Йовов имаше лек проблем, но ще може да играе срещу ирландския тим. Христов заяви за "Бижутера":

"Христо е готов. Положи доста труд за кратко време. Той не пропусна почти нито едно занимание, имаше лек проблем, но утре ще може да помогне със своя опит". Наставникът на "сините" завърши с думите:

"Нито един съперник не ме притеснява, когато ние сме готови. Мен повече ме интересува как ще играе Левски, така че просто трябва да излезем на терена и да си свършим работата. Истинските битки започват сега, трябва да изчистим всичко отрицателно в играта си. Надявам се да играем все по-добре с всеки следващия мач. Има лека предстартова треска. Отново усещам така познатия адреналин от работата. Важно е утре да сме спокойни и да покажем това, на което сме способни".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teritoo96
14.07.2010 14:25

Ясен Петров Този Сезон Ще направи Левски Шампион и Ще Ни Класира В Групите на Лига Европа *thumb_up* *beer*
Късмет Утре *thumb_up*