Левски прави трансферен удар, привлича опитен халф на Лацио

11:20
Левски прави трансферен удар, привлича опитен халф на Лацио
Левски скоро може да си осигури услугите на Фабио Фирмани от Лацио, разкрива личният мениджър на футболиста Марко Петрин в интервю за торинския "Тутоспорт".

"Фирмани обмисля да напусне Лацио и да премине в Левски София", споделя агентът.

Фирмани е роден през 1978 година и добрите му игри с екипа на Катания му спечелват трансфер в Лацио през 2005 година. Славещият се като отличен разбивач Фирмани обаче, не успява да се наложи в отбора на "орлите" и за четири сезона успява да изиграе общо 27 мача, в които има отбелязани три попадения.

Предполага се, че италианецът ще акостира на "Герена" само, ако "сините" имат реален шанс за влизане в групите на Лига Европа, тъй като в момента е сигурно, че в клуба няма финансовите възможности, с които да привлече халфа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Feel_The_Beat
14.07.2010 23:07

Ха все едно ще идва някой много добър футболист-"голямо привличане",а и като е Лацио отбора да не е кой знае кой?!Идват тука шматките дето не могат да играят футбол,понаучават се да играят и после айде в другите държави и се кефят *erm*

Lucas_Podolski
14.07.2010 21:31

лощото е, юе това отново се оказват глупости - като с Макинва и Жоб! Би било добре да вземем Фирмани, но едва ли ще стане - батков е мизерник и ще си останем с това което имаме в момента, дано поне се сработят и покажат нещо повече от показаното в контроли!

krasenco
14.07.2010 16:20

Стига с тези трансферни удари,бе!Левски взема от Лацио,футболист,който не се е наложил!Цска взима супер голмайстор,който е вкарал 3 гола през сезона!Общо взето взимаме някакви олигофрени и вече голям трансфер.По-добре вместо да купуват такива футболисти да направят едно тренировъчно игрище повече!По-полезно ще е!

flipicha
14.07.2010 12:48

Само глупости се пишат.Тези трансфери са адски безмислени.По-добре да си развиват техните футболисти,видя се преди години какво направиха.Правим точно като Арабите-купуваме "звезди" (в случаят за нашите стандарти е звезда) по на 35 години и му плащаме луди пари

kolio_vg
14.07.2010 12:08

Демек отново измама,кой ли не идва в Левски и ЦСКА само Жардел дойде в Черно море,така че не вярвайте няма да дойде в България