Иниеста: Нямам нищо общо с шегата със Сеск

20:57
Иниеста: Нямам нищо общо с шегата със Сеск
Героят за Испания на финала на Световното първенство Андрес Иниеста заяви, че няма нищо общо с шегата със Франсеск Фабрегас, който бе принуден да носи фланелка на Барселона пред 200 000 души по време на празненствата по случай световната титла на "ла фурия".

Карлес Пуйол и Жерард Пике били в основата на конспирацията, заедно с Пепе Рейна, който крещеше по микрофона - "Бъдещето на Барса....бъдещето на Испания".

Шегата обаче не бе разбрана от мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, който почти сигурно ще откаже всички оферти от страна на каталунците за своя капитан. Иниеста заяви днес:

"Аз нямам нищо общо с това, което се случи. Други двама са в основата на шегата. Сеск е мой съотборник и приятел и аз му желая всичко хубаво, а ако в крайна сметка той дойде при нас, ние ще бъдем много щастливи. Всеки излиза и говори за желанието си той да дойде в Барса от новия сезон. Да, ние ще сме щастливи това да се случи. Не само, защото той ми приятел, но защото това ще бъде нещо страхотно за клуба. Негово евентулано пристигане при нас ще вдигне неимоверно класата на Барселона и той ще ни помогне да спечелим купи и турнири. Ще бъдем невероятно щастливи да видим Сеск с екипа на Барселона".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
14.07.2010 19:26

Ghasper, момко, ти добре ли си, бе?! аххахахах Ти по-добре да се беше заял с някакви обиди та поне малко надежда да имаш, че ще се засегнем, ама с подобна глупост, която изтърси искрено ме разсмя, честно. Дори не си заслужава да ти кажа, че си тъп, защото само, като видят хората коментара ти ще си направят същия извод за теб. Ти или не се интерисуваш от футбол изобщо или си безгранично малоумен, ама сигурно си и двете. Кога Арсенал не са били сила в Англия, бе?! аххаахаххахаха Че те не са изпускали Шампионска лига, за което трябва да си минимум на 4то място, а ти казваш "До ся показвали ли сте, че сте сила" хахаххахахах *lol* ЕВАЛА!!!

Ghasper
14.07.2010 16:36

Пак ли?! Че те дося показвали ли са такова нещо бе *lol*

fafeto
14.07.2010 12:36

Е как Барса да не печели в Испания като там нямаше никаква кункуренция.Супер слаби отборчета с 1-2 изключение...За английското коментар няма да давам,не е и нужно *beer* GG ARSENAL и другия сезон пак ще покажем че сме сила

Xmeno
14.07.2010 09:56

барселона тая година най-много да вземат купата на краля ама това в краааен случай.реал с моуриньо ще ви смажат не се залъгвайте.

rokera_henry
14.07.2010 01:57

Bodyfan, що не си запазиш имбицилските мнения за теб, че така си проличава умопомръчителната ти простотия и вземи да си направиш услуга, като се засилиш срещу стената и си блъснеш главата в нея..

dark_b
14.07.2010 01:18

Bodyfan много си тъп. Направи си услуга и си пази мненията в тайна.

Bodyfan
13.07.2010 21:23

Е с вас к'во ще се спечели бе дебил АХХХАхаахаах.И тая година пак сте 3ти в Англия и пак ще отпаднете от абсолютно всичко.

karpe
13.07.2010 21:10

e мечти за барса, *lol* Оставаси при нас