Реал отряза мераците на Жозе за Стиви Джи

14:26
Реал отряза мераците на Жозе за Стиви Джи
Отборът на Реал Мадрид няма да привлича Стивън Джерард, заради възрастта и цената на капитана на Ливърпул, съобщи трансферният консултант на "белия балет" Ернесто Брондзети.

Назначаването на Жозе Моуриньо начело на Реал Мадрид доведе до слуховете, че португалецът ще поиска да подпише с английския полузащитник.

Бившият мениджър на Челси се опита да привлече Джерард на "Стамфорд бридж" и сега, след като бъдещето на играча на "Анфийлд" е под сериозна въпросителна, то веднага се появиха слухове за негов трансфер в Испания.

Брондзети заяви за "GR Parlamento": "Кака ще остане в Мадрид, но президентът не е съгласен да се привлича Джерард, заради факта, че той е на 30 години. Президентът не иска да чува за нещо такова. Освен това, Ливърпул искат 70 милиона евро за него".

Консултантът каза още, че Моуриньо иска все пак да вземе някой качествен играч, след като също така стана ясно, че Майкон няма да преминава в Мадрид. Брондзети допълни:

"Моуриньо ще сложи Серхио Рамос на десния фланг и сега иска централен защитник или полузащитник като Джерард. Реал не е отправял оферта за Майкон, просто имаше запитване на стойност 35 милиона евро от страна на Интер".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация