Англия намери своя Дон Диего - Алън Шиърър!

08:19
Англия намери своя Дон Диего - Алън Шиърър!
Алън Шиърър е сред кандидатите за мениджърския пост в националния отбор на Англия.

Въпреки че Фабио Капело запази работата си след провала на "Трите лъва" в ЮАР, едва ли италианският специалист ще се задържи дълго.

Футболната асоциация на Острова обмисля да повери диригентската палка на някой, който познава добре футболистите, внася респект, доверие и е обичан от феновете. Нещо като Диего Марадона и Аржентина.

Шиърър има нищожен опит в треньорската професия. Той бе за кратко мениджър на Нюкасъл в края на сезон 2008/09, когато "свраките" изпаднаха от Висшата лига. Бившият нападател обаче е споделял, че може някой ден отново да се пробва като наставник.

На скоро се появиха слухове, че Дейвид Бекъм също е сред кандидатите за поста. Реалистично ли изглежда да видим тандема Шиърър – Бекъм на чело на Англия?

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vandersa6o
14.07.2010 08:22

Я гледаи малко е кои ти е говорел за касмет на Аржентина е *lol* Лиохман !! За Германия Говорех и тяхния късмет е тапак ....... Виждам ас колко разбираш ти *lol*

Yang_G
13.07.2010 18:31

"vandersa6o" Щом почна да говориш за късмет ми стана ясно колко разбираш от футбол ! *lol* Идиот ! Излагаш се ти като пишеш толкова глупости, а и дори неграмотно ! Дон Диего направи голям "успех" падна с 1:6 от Боливия ! И като счетем, че за малко нямаше да класира Аржентина на това световно можем да заключим, че ти си много тъпо същество ! Или може би се боцкаш и затва толкова го подкрепяш(наркоманчето-Диего Марадона) !

tenebrum
13.07.2010 15:28

тоз пък следващия направил Марадона,кво направи вее имаше перфектни футболисти които можеха да смачкат всички обаче треньора като ги пуща ей така без никва тактика и прочее се очакваше някой,добре тактически построен отбор да ги бие като Германия които изобщо нямат толкова класни футболисти като тях.иначе Бекъм чесно казано ще е същата издънка такива недоказани момченца като треньори винаги се провалят,да не изреждам колко футболисто от близкото минало се провалиха като нац.треньори

vandersa6o
13.07.2010 14:19

Yang_G объркал си сайта пич поне не се излагаи.... *thumb_up* Точно пак Марадона нпр голямо нещо в кариаерата си като трениор с Аржентина ако не беше страхотната форма на на Германците а Аржентина можеха да победят ако касмета беше поне малко на тяьна страна.. А Ако Бекам и Шиърър поемат Англия ще преродят Англия

Yang_G
13.07.2010 13:32

Да бе ! И Дон Диего какво направи с най-силното нападение на световното ! 0:4 ! Та такива Дон Диеговци никому не са нужни !

mrkamenica
13.07.2010 11:35

Това ще е Супер ако е вярно и ако наистина станат селекционери на Англия