Манчестър Юнайтед замина на турне без звездите си

15:31
Манчестър Юнайтед замина на турне без звездите си
Манчестър Юнайтед отлетя за турнето си в САЩ без повечето си звезди.

"Червените дяволи са без капитана си Гари Невил, който има проблем с прасеца, докато Рио Фърдинанд е все още извън игра, заради контузията си в коляното, която получи малко преди началото на Мондиала.

Майкъл Оуен също не е на разположение, заради контузия в подколянното сухожилие.

Халфовете Антонио Валенсия и Андерсон имат проблеми съответно с глезена и коляното.

Оуен Харгрийвс, който имаше редица контузии на коляното, ще пропусне началото на сезона, след като получи нови проблеми.

Уейн Рууни, Майкъл Карик и Неманя Видич пък си почиват след Световното първенство. Феновете на Юнайтед в Америка обаче ще видят новите попълнения Крис Смалинг и Хавиер Ернандес. Смалинг премина на "Олд Трафорд" от Фулъм за 10 милиона паунда. Ернандес пък ще се присъедини към турнето по-късно, тъй като получи почивка от бившия си отбор Чивас.

Португалецът Луиш Нани също е готов за игра, въпреки че не бе на Световното първенство, заради проблем в рамото. Юнайтед играе със Селтик в Торонто в петък, преди да се изправи срещу Филаделфия Юниън на 21 юли.

След това е срещата с Канзас Сити Уизардс на 25 юли, а последния мач на тима е срещу сборен отбор на звездите от МЛС на 28 юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_devil_75
15.07.2010 06:46

мога с радост да добава 4е на първата открита тренировка в Чикаго най масово беше българското присъствие и най много викахме.критиците тука сами да решат за кои сме викали

holliwood
12.07.2010 20:11

Е нали Берба е там спокоино.Нани също,Крис Смлинг ми изглежда като нова надежда на М.Юнайтед Ернанес също *smile* .Отбора не е 3-ма души *lol*