Днес легендата на българския футбол Димитър Пенев има рожден ден!

14:27
Днес легендата на българския футбол Димитър Пенев има рожден ден!
Ръководството на ЦСКА връчи специален поздравителен адрес на Димитър Пенев, който днес празнува 65-ия си рожден ден.


Ръководството и администрацията, спортно-техническият щаб, футболистите и ветераните на ЦСКА му пожелават от все сърце да е жив и здрав и да продължава още дълги години да ги радва със своя неспирен борбен дух и жажда за нови и нови успехи!

В поздравителния адрес, подписан от изпълнителния директор Венцислав Живков, пише:

"Скъпи г-н Пенев,

Честит юбилей! В този светъл за Вас, Вашите близки и приятели и всички червени сърца ден, приемете нашите най-сърдечни пожелания за дълголетие, семейно щастие и множество успехи на всички поприща.

Вашето име винаги е било, е и ще бъде неразделна част от историята на ПФК ЦСКА. Редица поколения любители на най-великата игра, продължават с трепет да си припомнят някои от най-паметните за българския футбол моменти, с Ваше участие.

Футболните успехи, постигнати от Вас като играч и треньор Ви отреждат челно място не само в аналите на българския, но и на европейския и световен футбол. Треньор №1 на България за ХХ век, „най-успешният откривател на футболни таланти”, "фамозният Пенев” са само малка част от определенията, дадени за Вас през годините и олицетворяващи футболния Ви гений. Като си даваме сметка, че Вие сте фигура с институционално значение за най-успелия български клуб ЦСКА, се надяваме още дълги години заедно да се радваме на общите си успехи, постигнати в името на свещените четири букви. Уверени сме, че съвкупната българска спортна общественост, ще засвидетелства към Вас полагащото Ви се уважение на този светъл за Вас празник".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leki4uk
12.07.2010 14:30

Да си жив,и здрав Пенка,и много успехи с ЦСКА !!! *beer*