\"Внимаваме октоподът да не прегори\", или най-интересните изказвания от Мондиал 2010

10:53
\"Внимаваме октоподът да не прегори\", или най-интересните изказвания от Мондиал 2010
Освен с футболния продукт, който предостави на феновете, Мондиал 2010 ще се запомни и с някои емблематични изказвания, които ще се помнят дълго. Ето някои от тях:

"Не искаме той да прегори" - представител на аквариума в немския град Оберхаузен се страхува, че октоподът Паул, който направи множество правилни прогнози за Световното първенство, може да се преумори от това.

„Това ще бъде помнено много време. Ще направи Африка горда и целият спортен свят ще бъде щастлив от това" - президентът на МОК Жак Рох хвали организацията на Мондиала.

"Никога не съм си представяла, че ще вляза в спортните рубрики на вестниците" - певицата Шакира преди концерта за закриването на Мондиала в неделя.

"Той бе уморен и претоварен. Освен това прекара грип" - официалният представител на УЕФА Уилям Гаяр за колабирането на президента на европейската централа Мишел Платини.

"Холандците заприличаха на германците от миналите години - реализмът замени красивия футбол" - бившият наставник на Холандия Гуус Хидинк.

"Половината играчи в отбора са много добри, а другата половина все още трябва да го докажат" - холандската легенда Йохан Кройф за тима на "лалетата".

"Ще играем за цяла Холандия. Не мислим за отмъщение заради предишните загубени финали" - треньорът на Холандия Берт Ван Марвайк, който явно не е мотивиран от двата загубени финала на "лалетата" през 1974 и 1978 година.

„Пуйоооооооооооооооооол!... Само защитникът на Барса успя да вкара" - каталунският вестник "Мундо Депортиво" показва важността на Карлес Пуйол за националния отбор на Испания.

"Успяхме да повярваме в бъдещето си. Испания показа, че винаги има място за усъвършенстване. Преди 3 или 4 седмици, те имаха същите играчи и натрупаха самочувствие. И ние можем да прави такива неща" - капитанът на Германия Филип Лам вярва, че бъдещето за Бундестима е добро, независимо от загубата на полуфинала срещу Испания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xaidut
12.07.2010 23:15

ще ви кажа много просто - има две групи хора. Едната част е съставена от наивници, заблудени овце, който мине и ги лъже, всики ги преебава в гъза ама хубаво както във вашия случей *lol*

AiVaRlL
12.07.2010 19:56

xaidut Ти си пълен олигофрен не се обиждай.За теб може всичко да е нагласено дори когато се къпеш и водата ти стане по-студена, защото съдеда ти я пуснал и това ли е нагласено против теб?

Moonwatcher
12.07.2010 18:54

мога да позная, любимият ти филм е Цайтгайст и смяташ 4е абсолютно вси4ко около тебе е конспирация, дори като излезнеш навън и се спънеш, вси4ко е нагласено против тебе, за да се спънеш *lol*

ricky85
12.07.2010 17:08

xaidut ти си убит от живота бе нещастник. Това да не е на село една каса бира и съдята ще свири за нас. Мачовете били нагласени не усещаш ли колко абсурдно звучи това.

xaidut
12.07.2010 14:25

тука става за много пари, но на такива заблудени овце като теб biqdoq няма какво да обяснявам *lol*

bigdog
12.07.2010 13:39

хайдут моляте тихо излагаш се.... как ма4овете ще са нагласени бее това е световно първенство ... това нее некфо турнир4е у махалата.. *angry* Ще ми говори за ма4овете той увитак такъв зарад некаф октопод ще нагласят ма4ове как ще стане това ? Тея хора са професионалисти и играят за 4еста на страните си .. пари не им трябват.. 4е да си уреждат ма4овете.. *angry*

xaidut
12.07.2010 12:41

да, но не ги познава животното, а човек това е разликата. То е само за заблуда- да не говорим, че много мачове бяха нагласени *thumb_down*

Moonwatcher
12.07.2010 12:16

еми пи4 по твойта логика зна4и тези които му дават храната излизат големи познава4и, така 4е все някой излиза голям познава4 нали се сещаш, дали 4овек дали животно няма зна4ение, пак прави впе4атление

xaidut
12.07.2010 11:45

Ще го кажа за пореден път- октопода нищо не познава. Самото животно не е виновно, че трябва да заблуждава целия свят, а наивниците да му вярват. Просто му слагат от по-предпочитаната храна и така прави своя избор. Испания бяха нагласени от самото начало- за няколко реклами ФИФА продаде световна титла- това е истината.