Брайтън предложи договор на Кишишев

16:31
Брайтън предложи договор на Кишишев
Българският полузащитник Радостин Кишишев изигра вчера първата си контролна среща с отбора на Брайтън, където е на проби. Тимът от Лига 1 (трето ниво в Англия) спечели с 1:0 като гост на аматьорския Бърджис Хил, като в тази среща мениджърът Густаво Пойет експериментира с отбора. Радостин Кишишев, както и повечето от играчите, игра само едно полувреме.

След мача обаче стана ясно, че Кишишев е много близо до подпис при "Чайките", тъй като мениджърът Пойет му е предложил договор за една година. Същата е ситуацията с Гари Харт, също ново попълнение, информира "Гонг".

Брайтън ще подпише договор минимум за три години с Гордън Гриър, за когото бяха платени 250 хиляди паунда на Суиндън. Гриър е шотландец и играе като централен защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatovMU
11.07.2010 20:59

Да *beer* Бербатов само може да му завиждате за 3та година играе в юнайтед , твоя Фабрегъз ще помечтае за титулярно място в националния *thumb_up*

Fabregas_boy
11.07.2010 17:25

berbatOFF,тихо там че засега май Барби ще е титуляр само в Брайтън *joking*

brighton
11.07.2010 16:57

Много ще се радвам Радостин Кишишев да играе в любимия отбор. Фен съм на Брайтън от 30 години.Дано отбора стане популярен в България и след 3-4 години го видим в елита на Англия.За по-младите инфо-имаме 4 сезона на топ ниво( старата първа дивизия ) и финал за купата през 1983 година.