Стадион “Лазур” с широко отворени врати за финала на световното

15:47
Стадион “Лазур” с широко отворени врати за финала на световното
Ръководството на ПСФК Черноморец Бургас реши да отвори ВИП салоните и ВИП ложата на стадион "Лазур" за всички, които днес искат да гледат финала на световното първенство между Испания и Холандия. Входът е безплатен.

Досега от възможността да гледат мачовете от ЮАР се възползваха над 10 000 зрители. Тази вечер е последният шанс, за тези които обичат футбола да се потопят в истинската и неподправена атмосфера на изживяването, което предлага уникалният LED екран на стадиона с размери 15 х 9 метра. Инициативата на Черноморец Бургас е продължение и същевременно предшества  поредния ден на отворените врати на стадиона, който ще се проведе през месец септември.

Зрителите ще могат да видят условията, които предлагат ВИП зоните на един от най-модерните стадиони в Европа. Това е и възможност за тези, които все още не са гледали мач на единствената с тези размери видеостена в света да го направят и да се потопят в атмосферата на големия футболен празник..

Каним всички привърженици на футбола да гледат мача като европейци, в уникалната и неповторима атмосфера на стадион "Лазур"!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deportiv0
11.07.2010 19:58

Ходих на откриването на световното , но нямаше много хора и качеството на звука беше лошо. Иначе браво на инициаторите. *beer*

leomesi
11.07.2010 15:51

яко е да се гледа там стига да има повече хора. Аз ходих на един мач но нямаше много хора и беше тъпо.