Форлан: Удивихме целия свят

13:15
Форлан: Удивихме целия свят
Нападателят на Уругвай Диего Форлан смята, че неговият отбор е удивил целия свят с представянето си на Мондиал 2010 в Южна Африка.

Снощи южноамериканците загубиха с 2:3 от Германия в малкия финал на Световното първенство.

"Да бъдем в четворката на най-добрите отбори в света, това е забележителен резултат", заяви Форлан, автор на пет красиви гола в Южна Африка.

"Не успяхме да стигнем до финала, но отборът ни се хареса на целия свят в тези седем забележителни срещи. След почивката на мача с Германия играхме по-добре, отколкото през първото полувреме, но допуснахме няколко грешки и победата ни се изплъзна. Сега дойде време да си отдъхнем", допълни Форлан.

Той се разписа във вчерашния двубой и в срещите с ЮАР (два гола), Гана и Холандия. По пет попадения дотук имат Томас Мюлер, Уесли Снайдер и Давид Вия. Последните двама имат възможност да подобрят постижението си в днешния финал на Мондиала. Форлан, който не успя да се пребори за титулярно място в Манчестър Юнайтед и сега носи фланелката на Атлетико Мадрид, коментира и бъдещето си.

"Не съм казвал, че никога няма да се върна в Англия, всичко може да се случи в живота. Всичко в Мадрид ме устройва, но ако постъпи добро предложение и Атлетико го приеме, трябва да седнем и да обсъдим условията", добави Форлан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация