Левски търси кандидат за Миро Антонов

12:15
Левски търси кандидат за Миро Антонов
Мирослав Антонов ще се яви на поправителен за място в Левски.

"Сините" търсят отбор, който да приюти нападателя до Нова година, въпреки че той е картотекиран за Лига Европа, пише "Стандарт".

Антонов на този етап изостава далеч от конкурентите Гара Дембеле, Георги Христов и Исмаил Иса и от "Герена" искат той да се обиграва някъде, вместо да търка резервната скамейка.

В списъка, изпратен до Нион, е цялата група, която беше на подготовка в Лидабрун. За целта вратарят Ивайло Василев, Стефан Станчев и Даниел Шмедин попаднаха сред заявените юноши, които изисква европейската централа.

Георги Христов пък най-после си избра номер. Нападателят ще носи 18 на гърба си. С него той излезе в последната контрола срещу Аустрия, а преди това се подвизаваше с 32.

Междувременно стана ясно, че Дъндолк се е оборудвал с изкуствен терен за мачовете с Левски. Новата настилка е тествана в реванша срещу Гревенхамер и е спасила тима от заплахата да посрещне "сините" в друг град.

"Дъндолк е копие на Дери Сити, които миналата година измъчиха ЦСКА. Теренът им помага за бързината", обяви помощник-треньорът на Левски Ивайло Петров, който шпионира ирландците.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация