\"Сините\" вярват в успеха над ирландците, Йовов ще го играе опорен

11:39
\"Сините\" вярват в успеха над ирландците, Йовов ще го играе опорен
Спортният директор на Левски Георги Иванов не се притеснява от съперника в Лига Европа Дъндок. Той е категоричен, че победата е задължителна, пише "7 дни спорт".

"Нямаме опасения преди мача. Ще подходим сериозно и няма да подценяваме противника. Ще дадем всичко от себе си, за да се представим добре. Сигурен съм, че ще ги отстраним", каза Гонзо.

Иванов коментира и действията си по време на прекратения мач с Аполон Лимасол, когато извади отбора преди началото на второто полувреме.

"Вдигна се много шум, но нищо толкова страшно не е станало. Кипърците имаха непрекъснати претенции и в крайна сметка на всички ни писна", завърши той.

"Мачовете с Дъндок и ЦСКА за важен тест за Левски", заяви новото попълнение на "сините" Иво Иванов при завръщането на отбора в София.

"Треньорът ни каза, че в Левски няма титуляри. Играят тези, които са по-подготвени и се представят добре през седмицата. В контролите допуснахме загуби, но сега имаме нужда да се докажем и ще го направим в официалните мачове срещу Дъндок и ЦСКА. Предстои ми първи мач в Европа, но нямам никакво притеснение, защото играя в много добър отбор", заяви защитникът.

Интересно решение за поста опорен халф намериха в Левски. Там по всяка вероятност ще се подвизава Христо Йовов.

"Засега се справям добре като опорен халф. Ще играя там, където ми каже треньорът. Изпълнихме си работата. Резултатите не бяха това, което се искаше, но на този етап те не са най-важното нещо", заяви самият Йовов.

" Левски има много по-добро лице от миналата година, а и играе по-добър футбол", смята бившият национал.
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация