Китайците върнаха Платини на \"Армията\"

08:11
Китайците върнаха Платини на \"Армията\"
Нападателят на ЦСКА Мишел Платини няма да играе под наем за китайския Тянджин Теда, пише "Тема Спорт".

Таранът вече се прибра в София, а сделката с азиатците, от която 8 клубната каса на "армейците" трябваше да влязат 120 000 евро, пропадна.

Трансферът на Платини се смяташе за сигурен само допреди дни, тъй като и самият бразилец прие изключително изгодните лични условия, които му предлагаха в Тянджин. По време на тренировките в отбора обаче той се държал изключително несериозно и си навлякъл гнева на спортно-техническия щаб. Мишел демонстрирал, че изобщо не му се остава в отбора, затова и ръководството на китайците е решило да го отпрати само след няколко дни.

Търпението им се изчерпало в контролата с Аербин Далиен, където треньор е Александър Станков. Нападателят само се разхождал по терена и за цял мач не направил нито едно точно отиграване, с което окончателно си осигурил обратния билет за София.

Платини трябваше да играе в Китай до края на ноември, когато свършва местното първенство. Сега не е ясно какво ще прави с него Павел Дочев, който вече обяви, че не го иска в състава, тъй като не е достатъчно отдаден на каузата ЦСКА.

Играчът дойде на "Армията" преди година от Черноморец Бургас срещу 500 000 евро, но така и не изпълни задачата си да стане топреализатор на "червените".

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация