Наказаха Морати заради нередовни трансфери

14:21
Наказаха Морати заради нередовни трансфери
Президентът на Интер Масимо Морати бе наказан от италианската футболна федерация да не представлява клуба за три месеца.

Санкцията е заради нередности при осъществяването на трансфери. Босът бе глобен с 45 000 евро, заради непозволен подход при преговорите за Тиаго Мота и Диего Милито. Морати дори няма право да посещава съблекалнята на шампионите.


"Имам респект към съдиите, но не и към Федерацията. Моуриньо беше прав, когато каза, че един ден те ще накарат Интер да си плати за доминацията в Италия. Той напусна, но за съжаление аз не мога да направя същото. Във всеки случай, тази присъда поредната глава от войната срещу Интер. Не се чувствам виновен", коментира Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
10.07.2010 18:32

Закривайте ги тея служебници.И без това феновете им се броят на пръстите на едната ми ръка хахахаха

Juventus_tifoz
10.07.2010 18:04

almost_famous, не виждам чак толкова да са Ни смачкали. Последната година в първенството е 1:1 победи за двата отбора. А като цяло Юве има повече побеци. Така че Затваряй си миризливата уста *sick*

almost_famous
10.07.2010 16:32

тези тъпаци ви мачкат на лягане и на ставане "боклук" *party*

Juventus_tifoz
10.07.2010 16:13

Не наказаха ли заради теб Ювентус? Боклук мръсен. Егати наказанието - в лятната ваканция да не може да влиза в съблекалнята на отбора си *lol* Най-малко трябваше Серия Bwin за тези тъпаци *stop*