Прогнозите на Паул били \"чисто съвпадение\"

10:42
Прогнозите на Паул били \"чисто съвпадение\"
Руското онлайн издание "Взгляд" пусна анкета, чиято цел е да се опита да обясни невероятните способности на октопода Паул, предсказал дотук със 100-процентова точност изхода от мачовете на Германия на СП ЮАР 2010.

Според гласуването до момента, 59% от анкетираните са на мнение, че "пророческите способности" на октопода от аквариума в германския град Оберхаузен представляват просто съвпадение. Около 10% считат, че някой по някакъв начин подсказва на Паул коя от кутиите със залепени върху нея знаменца да избере първа, а 13% - че става дума за фокус. Любопитното е, че 18% от анкетираните са на мение, че 2-годишното главоного (октоподите от неговия вид живеят до 3 г.) наистина притежава пророческа дарба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iker123
10.07.2010 12:00

Вие сте мн тъпи еми слагат храна в двете кутии не че е пророк или някой му потсказва как германец ще у подскажи да флези в кутията с знамето на сърбия примерно октопода флиза в кутията и се храни това не е пророчество или някфи си небивалици в коя котия флези хората считат че този отбор ще победи а не че дава верни прогнози *wink* замислете се малко