Гонзо: Спокойно, няма да подценим Дъндолк!

10:25
Гонзо: Спокойно, няма да подценим Дъндолк!
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, бе във видимо добро настроение при завръщането на „сините” от подготвителния лагер в Австрия. На летище София любимецът на сектор „Б” отговори на журналистически въпроси, свързани с подготовката на отбора.

„Мисля, че лагерът в Австрия премина нормално. Най-важното бе новите в отбора да се адаптират към тима и да проверим възможностите си срещу няколко класни тима. И преди да заминем казахме, че резултатите не ни интересуват. Това, което бе важно за нас бе да изчистим играта на тима и да помогнем на новите да се адаптират по най-добрия начин към обстановката в отбора. Тежкото за нас ще дойде, когато трябва да започнем да се справяме с напрежението в официалните мачове. Взехме класни играчи, които се надяваме, че ще помогнат на Левски през новия сезон. Видяхме и хубави, и лоши неща в Линдабрум, но все пак като цяло аз съм доволен от лагера”, заяви Гонзо след кацането на летище „София”.

„Относно прекратения мач с Аполон пък се вдигна прекалено много шум, нищо толкова страшно не е станало. Просто кипърците имаха непрекъснати претенции към нещо и в крайна сметка на всички ни писна от техните капризи. Следващият футболист, който ще дойде, ако има такъв, трябва да е на сто процента проверен, а не да купуваме, само защото трябва”, продължи любимецът на сектор „Б”.

„Нямаме никакви притеснения преди мача с Дъндолк, ще подходим напълно сериозно и няма подценяваме противника. Тези двубои се играят в два мача, така че ще дадем всичко от себе си, за да се представим добре и в двете срещи, сигурен съм, че ще ги отстраним. Колкото до Минев, той обиди съдията в едната от контролите, за което си понесе санкциите и глобите. Вече съм казал на футболистите, че няма да толерирам подобно отношение към реферите”, завърши Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация