Дунав потвърди официално за \"Б\" група, представят отбора срещу Спартак Пл

16:59
Дунав потвърди официално за \"Б\" група, представят отбора срещу Спартак Пл
Дунав Русе ще представи официално отбора си срещу новосъздадения плевенски Спартак 1919, който е пряк наследник на традиционния местен клуб, носещ същото име. Това ще се случи на 23-и юли на Градския стадион в Русе, но часът все още предстои да се изясни, информира \'Русе 24".

Преди година отборът на Плевен изпадна във финансов колапс и фалира, след което беше учреден нов отбор, който започна от "А" окръжна, но бързо се пребори за промоция и през следващия сезон ще се състезава в Северозападната "В" група.

Припомняме, че дунавци ще изиграят и две приятелски срещи на разменено гостуване с Доростол, а на 10-и юли в Русе е вторият мач срещу Светкавица Търговище. Търси се съперник и за още една проверка.

Междувременно ръководството на клуба потвърди участието на представителния отбор в първенството на Източната "Б" група - сезон 2010/11. Потвърждението се налагаше, тъй като във връзка с тежката финансова ситуация в почти всички отбори във втория ешелон, БФС поиска от клубовете да потвърдят дали ще участват в новия шампионат. С положителния си отговор всеки клуб декларира, че е готов да започне и съответно завърши благополучно шампионата.

Освен това стана ясно, че футболистите на Дунав ще получат втория транш със стари задължения на 10 юли преди контролата срещу Светкавица. Остатъка от дължимото играчите ще получат непосредствено преди началото на първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари