Грип повали Йоахим Льов преди малкия финал

16:12
Грип повали Йоахим Льов преди малкия финал
Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе принуден да пропусне тренировката на Бундестима в петък и да остане в леглото, след като бе повален от грип само ден преди срещата за 3/4 място от Мондиала срещу Уругвай.

Льов, който според германския вестник "Билд", ще подпише нов договор и ще остане начело на "маншафта" до Евро 2012, все пак ще пътува с отбора за за Порт Елизабет, където е сблъсъкът с "урусите".

Капитанът Филип Лам също също има грип, докато Лукас Подолски, Мирослав Клозе и Тим Визе също пропуснаха днешната тренировка на немския тим, възстановявайки се от леки контузии. Мениджърът на Германия Оливер Бирхоф заяви, че все още не е ясно кой точно ще играе срещу Уругвай, но тимът е готов да помогне на Мирослав Клозе, който ще се бори, за да подобри рекорда на Роналдо от 15 гола на Световни първенства. В момента Клозе има 14.
"Мисля, че ще има голямо желание в тима да помогне на Мирослав да подобри този рекорд", сподели Бирхоф. Той не пожела да разкрие дали "маншафтът" ще излезе в пълен състав или някои резерви ще получат шанс да играят.

"От една страна искаме да спечелим този мач, но трябва да благодарим на резервите, които тренираха отлично. Искаме да приключим този турнир подобаващо", добави мениджърът на Бундестима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

moonwalkera
09.07.2010 17:24

Грип а? *lol* Това за него е по-добре от колкото някакъв си малък финал...все пак знаем колко много обича да си хапва сополчетата, така че...Бон апети Льов *sick*