Секс-символ готов на голяма жертва при титла на Испания!

15:10
Секс-символ готов на голяма жертва при титла на Испания!
Хърватският секс-символ и съпруга на футболиста на Карлсруе Дино Дърпич Нивес Целзиус написа днес в своя блог, че ако Испания  стане световен шампион тя ще направи нещо нетрадиционно - няма да се съблича гола през следващите два месеца.

Целзиус заяви, че е готова на голяма жертва в името на успеха на "Ла фурия" в неделния финал на Мондиал 2010 срещу Холандия. Хърватката, която се е снимала гола за няколко мъжки списания и която води своя коментарна рубрика във вестник "Билд", написа в своя блог:

"В момента се наслаждавам на почивката си и на факта, че любимият ми национален отбор - Испания, ще играе на финала. Искрено се надявам, че "Ла фурия" най-после ще стане световен шампион. Затова няма да ви занимавам с обещания за това как ще се снимам гола при тяхна титла, тъй като това е тема, която според мен не интересува вече никого. Особено когато става въпрос за европейския шампион, тъй като в Испания има много девойки, които могат да направя това. Много жени дават подобни обещания, но те така и не правят някаква голяма жертва, защото са винаги голи. Затова аз ще се жертвам и обещавам, че ако Испания стане световен шампион, за промяна, ще бъде облечена през следващите два месеца. Ето, това се казва жертва!."

Това решение на футболната съпруга обаче най-вероятно ще доведе до сериозна подкрепа за Холандия от страна на мъжката аудитория из цяла Европа, за да стане така, че Целзиус да не спази своето обещание и да продължава да радва мъжките погледи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
09.07.2010 21:29

Това наистина е голяма жертва за тези " жени " *lol* *beer* *party* *thumb_up*