Зрелищно реми между софийския и пловдивския \"локомотиви\"

13:17
Зрелищно реми между софийския и пловдивския \"локомотиви\"
Отборите на Локомотив Пловдив и Локомотив София направиха зрелищно реми в контрола, играна в Банско, завършвайки при резултат 3:3.

И Христо Бонев, и Димитър Васев, използваха много играчи, за да проверят качествата на всеки един от тях в тази контрола.

Срещата започна в страхотно темпо и още в 8-та минута резултата бе открит. Гласеният за напускане Мартин Камбуров се разписа, след като засече с глава отлично центриране отдясно на Писаров. Пловдичани обаче се стреснаха от гола и тръгнаха да изравняват. Логично те стигнаха и до попадение в 18-та минута. Том стреля добре отдясно и с плътен удар не остави шансове на Пейков. Пловдивските "железничари" стигнаха и до пълен обрат в 45-та минута, след като след центриране от фаул Здравко Лазаров бе най-съобразителен и с удар в близкия ъгъл направи 2:1. През втората част играчите на Христо Бонев стигнаха до още по-убедителна преднина, след като Йотов с глава направи 3:1 в 78-та минута. В този момент изглеждаше, че победата е в кърпа вързана на тима на Коко Динев, но с два късни гола столичани изравниха резултата. Първо в 80-та минута Добрев стреля добре през куп играчи, Ставрев изби, но при добавката Асамоа бе безпогрешен. След това пък, Преслав Йорданов се разписа след успореден на голлинията пас, дело на Димо Атанасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация