Батков: Много съм доволен от новите попълнения

11:36
Батков: Много съм доволен от новите попълнения
Собственикът на Левски Тодор Батков сподели след последната контрола на тима на австрийска земя, че е доволен от видяното срещу Аустрия Виена независимо от поражението.

След края на престижната проверка във Виена, Тодор Батков влезе в съблекалнята на тима, а след това се срещна и със спортно техническия щаб на Левски.

"Отборът стои добре, много съм доволен от новите попълнения. Продължаваме да търсим още едно попълнение за новия сезон. Информирах се докъде е стигнал отборът. Да, тимът стои по-добре от миналата година, но нека не говорим сега, защото от другата седмица започват мачовете. Доволен съм и че няма контузени, има и равностойни резерви. И двата гола паднаха след индивидуални грешки, няма да правим трагедии от резултата", сподели адвокатът.

"Видях се и с футболистите, казах има да не униват, бяха разстроени", добави Батков.

"Новите попълнения си пасват на местата. За петия - Щърков, все още нямам преки впечатления. Утре се прибира отборът, има още нови варианти, ще ги гледаме. Ние имаме време за шампионата за картотекиране на нов футболист. Всичко е нормално."

"Доволен съм че, всички контроли бяха срещу силни съперници, с изключение на мача с Аполон. Вчера получих записа и на този мач. Останалите три мача ги изгледах. Оптимист съм, сега вече е важно Европа", завърши Тодор Батков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация