65 000 искат безплатна \"вувузела\" от порноактриса

10:44
65 000 искат безплатна \"вувузела\" от порноактриса
Обещанията на различни красавици за стриптийз при световна титла на техните национални отбори не оставиха шанс за холандската порнозвезда Боби Иден и тя намери друг начин да привлече общественото внимание.

Участничката в над 100 филма за възрастни обеща да направи "вувузела" на всичките приятели на страницата си в социалната мрежа за контакти Twitter, ако Холандия спечели титлата от световното първенство в Южна Африка.

Преди 1/2-финала тя написала в страницата си: "Ако Холандия стане шампион, аз ще направя безплатна френска любов на моите приятели заедно с Викивет, Мис Хибрид, Габи Кинтерос и други. В момента сте 4804", цитира "24 часа".

След няколко запитвания от фенове тя потвърдила офертата си. След победата се появило съобщението - "Само един мач до безплатните вувузели! Давай, Холандия. Всички подробности за безплатната свирка ще бъдат публикувани в понеделник. Тялото ми ви очаква с нетърпение."

До момента на обещанието на Боби Иден тя имала 4804 регистрирани приятели в Twitter. След това обаче техният брой нарастна на повече от 64 688.

Според собствените й думи при победа на "лалетата" на финала в неделя тя ще поиска помощ от няколко свои колежки от порноиндустрията.

Холандия е една от страните, където порното е най-разпространено и не се преследва от закона.

Както е известно, в неделя холандците излизат на финал за първи път от 1978 година насам. Техен съперник е еврошампионът Испания. Иберийците пък са за сефте в решителен мач за титлата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация