Титулярният състав ясен на Ясен и Гонзо

09:41
Титулярният състав ясен на Ясен и Гонзо
Левски избистри състава си за началото на новия сезон, пише "7 дни спорт".

Очаква се 11-те, които излязоха снощи в последната контрола срещу Аустрия Виена, да започнат и в първия мач от Лига Европа на 15 юли. Левски ще се изправи срещу Дъндолк от Ейре.

Ясен Петров има две дилеми: за центъра на защитата и в атаката по фланга. До последно треньорът ще умува дали мароканецът Шакиб Бензукан или Йордан Милиев да партнира на Иво Иванов. Димитър Телкийски също не е сигурен за мястото си на дясното крило заради силните изяви до момента на Даниел Младенов.

Иначе по другите постове всичко е ясно. На вратата е капитанът Георги Петков. Като крайни защитници ще играят новото холандско попълнение Дъсти Мулдер и Веселин Минев. В последната седмица холандецът навакса доста с подготовката и е готов за първия официален мач на "сините".

В средата на терена като опорни халфове ще се разчита на Христо Йовов и Владимир Гаджев. По всяка вероятност до старта на първенството Левски ще привлече още един дефанзивен халф, като Йовов ще се върне в предни позиции. Дарко Тасевски ще действа зад изнесения напред Гара Дембеле, а отляво сигурен титуляр е бразилецът Жоазиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
09.07.2010 10:15

Winner ,
хората ползват сайта за информация, а следното изречение бъка от такава:

"Левски ще се изправи срещу победителя от срещата между Дъндолк от Ейре."

toblero_Bg
09.07.2010 10:00

Вече се чудят кой да сложат халф... Вижда, че нямаме и пак се опитва да наложи там някой. Ами вземи някой какво ги насилваш. Умряла работа