ЦСКА пусна абонаметни карти за сектор \"Г\" на цена от 58 лева

16:56
ЦСКА пусна абонаметни карти за сектор \"Г\" на цена от 58 лева
Отборът на ЦСКА съобщи на официалния си сайт, че пуска абонаметни карти за новия сезон за сектор "Г" на стадион "Васил Левски" на преферециална цена от 58 лева.

"Предвид големия интерес относно продажбата и цените на абонаментните карти за сезон 2010/2011, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД взе следното решение: Абонаментните карти за сектор "Г" на стадион "Васил Левски" ще могат да бъдат закупени на преференциална цена от 58 лв. от всички членове на юридически регистрираните фен клубове на ЦСКА в страната и чужбина", гласи част от съобщението.

"Председателите на юридически регистрираните фен клубове могат да закупят необходимите им абонаментни карти само срещу документ, удостоверяващ тяхното създаване и списък на феновете, които ще бъдат ползватели на картите. За ученици и пенсионери билетите за сектор "В" ще се продават на цена 2 лв., а инвалидите ще влизат безплатно. 100 бр. абонаментни карти за сектор "Г" пък ще бъдат раздадени безплатно на социално слаби граждани и студенти при представяне на документ удостоверяващ трудовия им статус към момента или студентска книжка. Абонаментните карти ще бъдат раздавани до изчерпване на бройките", завършва съобщението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация