Суарес: Може да напусна Аякс

16:42
Суарес: Може да напусна Аякс
Звездата на Аякс Луис Суарес призна, че може да напусне холандския гранд през това лято.

Уругваецът призна, че е заинтересуван от преминаване в Манчестър Юнайтед, а в същото време мениджърът на Тотнъм Хари Реднап изяви желание да го привлече в състава си.

"Първото нещо, което искам да направя след Мондиала, е да отида на почивка", заяви Суарес.

"След това, ще трябва да почакаме и да видим какво ще стане на трансферния пазар. Мисля, че хората в Аякс ще разберат, че ще бъде много трудно да ме задържат. Играх добре на Мондиала и в резултат на това ще има интерес към мен от по-големи отбори. Никога не се знае какво ще стане", добави нападателят на "урусите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gopencet0
09.07.2010 08:42

Дано отиде в МанЮн ще бьде добро нападение с Рууни и Нани отстрани и тоя Хавиер ако отиде и ще бьде чудесно *thumb_up* а ако случайно Снайдер реши да иде и той :Х:Х ще бьдат прекрасен отбор и ще мачкат на ред *party*

paunQ
08.07.2010 17:57

Холандците могат да му издадът паспорт и да го картотекират да играе волейбол, защото гледам, че блокадата им нещо куца.. Шегата настрана, Суарез е много добър играч, а и това, което стори в мача срещу Гана беше правилно, тъй като дузпата не беше вкарана после. Успех на момчето и дано отиде в някой по-велик от Аякс отбор!