Adidas направи ново \"Джабулани\" за финала на Мондиал 2010

16:39
Adidas направи ново \"Джабулани\" за финала на Мондиал 2010
Adidas представи персонализиранaта официална топка за финала на Световната купа ФИФА 2010 в Южна Африка.

Adidas Jo\'bulani, с уникален златен цвят версия на Jabulani, е персонализирана от ФИФА през нощта на 07.07.2010 и 60 броя са раздадени на ръка в тренировъчните лагери на Холандия и Испания от длъжностни лица на ФИФА преди епичната неделя на финала в Градът на Футбола.

Името на топката е в знак на почит към Йоханесбург или Jo\'burg, Градът на Златото и с нея ще се играе за първи път на финала. В тренировъчните лагери на отборите на Холандия и Испания бяха доставени 30 броя Jo\'bulani топки, еднозначно персонализирани с имената на тяхната страна, за да могат играчите да тренират с тях до финала.

На историческият неделен финал на ФИФА Световна купа 2010™ в Южна Африка ще има 30 топки, включително една специална Старт топка. Тези изключителни футболни топки са подготвени специално за мястото, датата и името на стадиона във фабриката на adidas в Шайнфелд, Германия, a след това са завършени в Йоханесбург в офисите на adidas интегрирани в щаба на ФИФА.

Имената на двамата финалисти бяха отпечатани с топлинен пренос и натиск върху топката, с помощта на специална машина донесена от фабриката на adidas в Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata17
09.07.2010 15:18

За тези които не разбраха топката за финала е същата просто е ПЕРСОНАЛИЗИРАНА т.е. написани са имената на отборите ,стадиона и дата както и има златно по нея. Топката е същата с различна визия. *thumb_up*

vandersa6o
08.07.2010 19:03

нищо чудно още довечера да има претенции и за нея *lol*

ManUtdTillidie
08.07.2010 16:55

Лелиии те тази топка я направиха като бомба бе , специално за това игрище и 100 тикава неща браво дано е по-добра.