Официално: ПСВ подписа с Марсело

15:46
Официално: ПСВ подписа с Марсело
Холандският гранд ПСВ Айндховен съобщи на официалния си сайт, че си е осигурил услугите на бразилския защитник Марсело от Висла Краков, като се смята, че трансферната сума за играча е 2.5 милиона евро.

Договорът на бразилеца с "филипсите" е за 3 години. ПСВ търсеше засилване на дефанзивната си линия, след като освободи Андре Ойер и продаде Дик Марселис на АЗ Алкмаар.

Треньорът Фред Рутен наскоро разкри, че Марсело е бил главната трансферна цел на ПСВ, но преговорите са отнели повече време от очакваното.

23-годишният Марсело е продукт на юношеската академия на Сантош, но напусна Бразилия през 2008 година, за да премине във Висла.

Защитникът е смятан за един от най-добрите на своя пост в полското първенство.

" ПСВ има голяма история и аз съм горд, че ще нося фланелката на такъв гранд. Искам да спечели титлата в Холандия и да стана важен играч за тима", заяви Марсело отново на уебсайта на ПСВ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeadPoet_RIP
08.07.2010 17:51

Добре , добавяте новини свързани с почти непознати за нас играчи , които са отишли в един клуб като ПСВ , който е по-назад от някои водещи европейски грандове. Новината за Косиелни в Арсенал , обаче не пускате (има я вече в офиц.сайт на клуба) нищо , че Топчиите имат 3600 фена тук , а ПСВ може би 100-200 има няма .. Срамота *lol* *thumb_down*