Ди Мария минава медицинските тестове в Реал Мадрид

13:23
Ди Мария минава медицинските тестове в Реал Мадрид
Новото попълнение на Реал Мадрид Анхел Ди Мария преминава в момента медицинските тестове на стадион "Сантяго Бернабеу" и утре ще финализира своя трансфер в "кралския клуб".

Аржентинското крило, който вчера пристигна в Мадрид, преминава в Реал от тима на Бенфика. Ако всичко около медицинските тестове премине добре, той ще подпише официален договор утре и ще бъде представен на клубния стадион "Сантяго Бернабеу".

Лявото крило впечатли с изявите си в португалския гранд и логично бе титуляр и за Аржентина на Мондиала в Южна Африка, където "гаучосите" отпаднаха на четвъртфиналите след тежка загуба с 0:4 от Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
08.07.2010 15:58

smasheddd много си смешен със свойте глупави разсъждения. Роналдо можел да играе от ляво и от дясно ... Ди Мария очевидно е че ще заеме мястото от ляво , а Роналдо от дясно . Въпроса е къде ще е Кака ! Защото Кака играе в средата а от както го купиха Реал му промениха позицията и играеше от дясно. Очевидно е колко добре си запознат. Дори и да ги гледаш на телевизора или на живо пак нищо няма да разбереш. Очевидно е че си прост, зе ми понаучи нещо преди да пишеш глупости.
Има много комплексарчета като вас , догодина да си търси клуб хаха... Валенсия преди имаше добри мигове , но този клуб отдавна не е показвал НЕЩО. Барса пък видяхме кво направи със Златан и онзи Украйнец *lol* смешни са. Така че всичко зависи и от футболиста. На мен на световното въобще никво впечатление не ми остави. И ако така играе и в Реал ми как няма да е резерва. Все пак има многоо да се учи. И в Реал Мадрид е най - доброто място., около всички звезди. Определено в Реал има още няколко места където още трябва да се търси конкуренция. Дори и да имаш звезди в отбора си , трябва да има баланс и конкуренция между тях. Хъс и стимул да тренират , да не загубват титурярните си места и форма !

Lollipopp
08.07.2010 14:18

догодина да си търси отбор *smile* това е моето мнение *wink*

leki4kiq
08.07.2010 14:02

Само, ще ти кажа, че Роналдо играе навсякаде,от ляво,дясно и в центъра на атаката *thumb_up* *beer*

smasheddd
08.07.2010 13:57

според мен футболиста се провали като отиде там ... не искам да кажа 4е Реал развалят футболсистите,просто искам да кажа 4е има мн звезди в Реал и няма да може да се наложе ... Ди Мария играе на мястото на Ронадло ... Роналдо ли ще махнат 4е той да играе ...??? Според мен трябваше да отиде в клуб като Ванлинсия или Севилия ... Рома,Милан,Тотнъм ... някъде където ще играе титуляр и ще впе4етлява с изявите си ... това е моето мнение ;]