Трансферен провал на Барса: Ще докажа, че не трябваше да ме продават!

11:11
Трансферен провал на Барса: Ще докажа, че не трябваше да ме продават!
Бившият защитник на Барселона Дмитро Чигрински заяви, че иска да докаже, че новият президент на каталунците Сандро Росел е направил грешка, като го е продал на бившия му клуб Шахтьор Донецк.

Чигрински подписа петгодишен договор с Шахтьор, преминавайки в украинския гранд за сумата от 15 милиона евро, но призна, че не е искал да напуска Каталуния, докато треньорът Пеп Гуардиола не му е казал, че няма шанс да остане в тима след решение на новото ръководство.

"Ще демонстрирам класата си пред целия свят и ще покажа на президента на Барса, че е направил грешка. Дали ще се върна в Барса един ден? В момента целите ми са свързани с Шахтьор и не мога да стоя тук, а да мисля за нещо, което е толкова далеч. Сега мисля, за Шампионската лига, украинското първенство и за това как да подобря играта си", сподели бранителят пред "АС".

"Отказах да се върна в Шахтьор, защото бях сигурен, че ще играя в Барса, бях щастлив там и имах амбиции. Шахтьор ме потърси отново и аз пак отказах, защото не ми пукаше какво мисли ръководството, а само какво казва Гуардиола. След като той ми сподели, че нямам шанс, какво друго можех да направя освен да се върна в бившия си тим?", добави Чигрински.

"Дмитро, имаме проблеми. Не съм си променил мнението и все още вярвам в теб, но няма как да останеш, защото имаме финансови проблеми, каза ми Гуардиола", завърши защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
08.07.2010 12:31

Не е то финансови , ама както и да е ... Наистина и аз вярвам в него , че ще им докаже , че са го подценили страшно *thumb_up* *beer*