Шави: Играхме страхотно!

10:32
Шави: Играхме страхотно!
Испанският полузащитник Шави Ернандес бе определен за играч на мача между Испания и Германия, заради усилията, които хвърли при победата на "Ла Фурия" с 1:0.

Всъщност, корнерът, който Шави би, попадна на главата на Карлос Пуйол, който с мощен удар отбеляза единствения гол в мача и с това изпрати Испания на първия в историята им финал на Мондиал.

"Много съм доволен от резултата. Заслужихме победата си. Отборът свърши добра работа. Показахме футболната си същност и резултатите бяха на лице. Във втората половина на мача на практика владеехме топката през цялото време. Най-накрая имахме и късмет да отбележим. Финалът срещу Холандия ще е тежък. Те са страхотен отбор, със страхотна халфова линия. Ако играем така, както играехме днес, със сигурност отново ще спечелим. Просто искам да посветя тази победа на всички хора в Испания, особено на любителите на футбола", заяви Шави.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MartinChobanow
08.07.2010 11:42

според мен Пуиол трябваше да е играч на мача не само заради гола ами и за героиските си прояви в последните 5-10 минути когато ''немците'' опитаха да играят с топката .