Октоподът пак позна - Испания тотално надигра и победи Германия (видео)

23:18
Октоподът пак позна - Испания тотално надигра и победи Германия (видео)
Испания надигра и победи Германия с 1:0 в полуфинален мач от Мондиал 2010.

Още в третата минута на двубой екзалтиран фен проби полицейския кордон и нахлу на терена, но двама здрави пазители на реда бързо уловиха запалянкото и го изведоха извън игрището. Две минути по-късно Педро изведе Вия сам срещу Нойер. Стражът на Германия бързо излезе и се хвърли в краката на нападателя, като по този начин звездата на Шалке 04 изби топката и спаси своите в конкретната ситуация. "Ла Фурия" беше по-активният отбор през първите десетина минути, възпитаниците на Дел Боске владееха повече топката в половината на съперника, а немците кротко чакаха възможност за контраатака в стила на Интер срещу Барселона.

В 14-а минута Иниеста бе оставен непокрит по десния фланг на испанската атака. Халфът остро центрира в наказателното поле, където Пуйол стреля с летящ плонж, но "Джабулани" профуча над напречната греда - шанс за Бундестима.

В последвалите минути чистите голови положения липсваха, като играта бе повече позиционна и дебненето беше лайтмотивът в действията и двата състава.

В 29-а минута силен удар на Шаби премина встрани от вратата, а буквално в следващото нападение Троховски, който отправи коварен изстрел. Топката се тупна точно преди да стигне до вратата, но Касияс някакси успя да избие в корнер.

В самия край на първата част немците имаха претенции за дузпа, след като Озил се строполи в пеналта на "Ла Фурия". Реферът обаче, не ощастливи възпитаниците на Йоаким Льов и така двата тима се оттеглиха на почивка при равен резултат.

В 48-а минута Шаби Алонсо пресече един пас в центъра и по перфектен начи видя свободния Педро по дясното крило. Юношата на Барса пое топката и дриблирайки преодоля трима немски защитници преди да върне топката към Шаби Алонсо. От границата на наказателното поле халфът на Реал шутира, но ударът му не попадна в очертанията на вратата.

В следващата мнута отново Шаби получи добра възможност за удар, като отново дефанзивният полузащитник прати Джабулани в аут. Десет минути след началото на втората част Шави с пас по земя намери Давид Вия на границата на пеналта. Новата перла в селекцията на Барселона веднага отправи фалциран удар по земя, като топката мина на сантиметри от лявата странична греда на Нойер.

Натискът на Испания се усили и в 58-а минута първо Капдевия направи едно от редките си включвания в атака и с хубав пас намери Педро на границата на наказателното поле. Футболистът на Барселона отправи плътен удар, Нойер по брилянтен начин спаси. В следващата атака Иниеста нахлу отляво в пеналта на Бундестима. Халфът пробва нещо средно между изстрел от малък ъгъл и остро центриране. Топката премина доста встрани от вратата на Нойер. Малко по-късно при нова испанска атака пак Педро получи шанс да удар, но отново Фортуна обърна гръб на възпитаниците на Висенте Дел Боске.

В 68-а минута при една немска контраатака Озил центрира отляво, а резервата Кроос бе оставен напълно непокрт в наказателното поле на "Ла Фурия". Юношата на Байерн шутира без да обработва топката и Икер Касияс спаси по прекрасен начин.

В 73-а минута Испания най-накрая успя да пробие немската отбрана. Шави центрира от корнер и Пуйол с глава прати топката в горния ляв ъгъл на Нойер. Този път вратарят бе безпомощен - 0:1.

Девет минути преди края Педро успя да пробие рехавата немска отбрана и остана сам срещу немски бранител, а резервата Фернандо Торес чакаше пас, за да остане сам срещу вратаря. Педро обаче, реши да вземе славата за себе си, реши да финтира защитника и топката му бе отнета. Малко след тази егоистична проява, Педро напусна терена, а на негово място се появи Давид Силва. Немците заиграха вабанк, но отбраната на испанците, водена от Пуйол устояваше на стихийните нападения на Маншафта. В крайна сметка "Ла Фурия" без проблем задържа крехката си преднина и заслужено стигна до финала на Мондиал 2010.

Германия - Испания 0:1

0:1 Пуйол 73-а мин


Германия: Нойер, Фридрих, Кедира, Швайнщайгер, Озил, Подолски, Клозе, Троховски, Лам, Мертезакер, Боатенг

Испания: Касияс, Пике, Пуйол, Иниеста, Вия, Шави, Капдевия, Шаби Алонсо, Рамос, Бускетс, Педро

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Doc_Holliday
08.07.2010 17:14

Германия отдавна се е върнала оттам накадето Испания (и други еднодневки..) отива.Напълно съгласен съм с това твърдение.От 1996 година немците се връщат и връщат и връщат...и вече 14 години не могат да превключат тази задна скорост *beer*

sixonenine
08.07.2010 14:36

Аз съм заклет фен на Испания ,и те показаха снощи защо са "Ла Фурия",много по-добър футбол правят от германците,а доколкото до този октопод може да познава и какво ли не ,но той не играе футбол играчите го правят, а снощи по-добрият отбор победи.

sabaton82
08.07.2010 14:19

Абре ботове, вземете веднъж-завинаги да научите каква е разликата между фашизъм и националсоциализъм! Германия никога!!!! не е била фашистка държава, за сметка на една Испания например. Звучите като червени каскети на манифестация в Москва. Но дотук с политиката. Поздрави на всички фенове на Испания, играха много добре и победиха. Признавам си - надиграха германците тотално! Въпреки това запомнете, че Германия отдавна се е върнала оттам накадето Испания (и други еднодневки..) отива. *lol* Германия винаги ще бъде един от най-големите фаворити за европейската и световната титли! Каквито са Бразилия и Италия. Така, че бъдещето ще покаже, а бъдещето е пред германския национален тим! Хайде наздраве. *beer*

MartinChobanow
08.07.2010 11:40

Снощи Испания надиграха тотално месут озил , джероме боатенг , лукас подолски , миро клозе , какау и другите '' германци '' ахахахахахаххахаха и ми е много кеф защотото сички плиухте Испания и бяхте сигурни че тия ''германци'' ще ги смачкат но стана точно обратното !!!

holliwood
08.07.2010 11:20

*thumb_up* Всичко се сбъдна.Испания си отмъсти заради Аржентина и сега Испания са на заслужен финал *lol* .Честно казано ако Аржентина бяха на полуфинала срещу Испания щеше да се получи много по-зрелищен мач *sad*

Unbeatable_fen
08.07.2010 10:08

Да тотално ги надиграхме и сега те смятат да изедат октопода е това са фашистите *smile* VIVA ESPANA

YAYA
08.07.2010 10:05

OmgWtfLoL,защо октопода да е виновен за загубата та той само прогнозира.. и ся кво дай сега да похабят способностите му като го хапнат... това че на Германия възможностите й стигнаха за полуфинал си е техен проблем. За в бъдеще вместо да мислят с какъв сос би вървял най-добре, могат да използват способностите му в своя полза...

EXIGO
08.07.2010 10:01

жалко за загубатъа *sad*Има много ако,ако,но един ден ще има отмъщение!иах предчусвтие,че може да загубят

OmgWtfLoL
08.07.2010 09:52

Тоя октопод вече е направен на суши ! Поне са се почерпили. БТВ мисля че той е виновник за загубата - ако го нямаше германците щяха да си играят както в другите мачове а тук тъпите испанци им взема страхът . . .Съмнява ме испания да бият Англия, така де тва по може но Аржентина *lol* *lol*

breezer_fan
08.07.2010 08:57

Dante той предсказва само мачове, в които играе германия *sad* Много жалко...

Dante_Shift
08.07.2010 07:30

Ей аз имам една идея - ще ида да отвлека тоя октопод ,Поул, за да ми предсказва мачовете... лелеее ще стана богат! *lol* Във финала ще гледаме същия футбол от страна на Испания и пак някое 1:0 или евентуално 1:1, ама картинката няма да е по-различна. Аре да пуснат оня октопод да реши кой ще е шампион, че коефицинтите и на двата отбора ще са доста примамливи *joking*

Hennessy
08.07.2010 03:08

няма кво да ти се обеснявам е казах ти вече и на всички мишоци въпреки слабата игра днес и загубата Германия завинаги това е а вие като сте продажни бъдете за Испания днес др ден за Холандия мишките сте вие в тоя пропаднал сай повече няма да влзнеа , защото ми е омръзнало да контактувам с ограничени хора то така или инъче напоследак почти не съм влизал а и то 2 дена имам нова аверка такаче прости шамандури едва ли ще се видим скоро може би само за финала да видя как сте сменили Испания за Холандия прости шамандури айде малак жум ман там кво беше манаф не важиш за мен ве лек бай злобей си колкото искаш лек през топките ми е проста шамандуро *lol*

Hennessy
08.07.2010 03:02

ManUtdTillidie ти си много прост аз ли почнах да псувам ае виж ми първите коментари казах че си признавам , че днес играхме по слабо и паднахме и въпреки това аз не си сменям отбора като вас не се оправдавам с дзупии засади а си признавам грешките и се продължавам да си държа за Германия и ти и ония там как му беше ника почнахте да се заяждате и да редите още от преди това хакерите дето са 24 часа тука писаха че съм мишка само защото не седнах на секундата след мача понеже не бях у нас такаче не ми казвай , че аз съм почнал

Hennessy
08.07.2010 03:00

ManUtdTillidie п....а прочети ми два поста надолу и тогава говория казах ти като станах за тях неразбирах още от футбол камоли от титли и кой е най силен по тая логика трябваше да съм за Бразилия пак ти казах педали като теб дето си сменят отбора да не ми пишат чалгар мазен *lol* *lol* заради комплексари като реб бг е на това положение като си такъв патриот излез и направи нещо за да се оправи страната кво само ми се биете в гърдите и големите патриоти путки сте етва сте минали сте покрай патриотизъм дори историята на страната ни незнаете

ManUtdTillidie
08.07.2010 03:00

И ти си много прост и да те усведомя аз живея в София от когато съм се родил и см ходил на село 2 или три пъти в живота си само за по 2-3 дена максимум и никога не съм слушал чалга през живота си а рап и напоследък Джаз но ти си прост , влезна тук наспами яко и започна да псуваш а сега говориш защо държавата ни е лоша , еми тя е лоша заради теб айде сега бягай и не ми пиши повече.

Hennessy
08.07.2010 02:57

Няма кво да говоря с п...и като вас казах днес не играхе добре надиграха ни паднахме и въпреки това само Германуя, а вие днес сте за Испания утре за Холандия 2012 може би за Германия и така само си сменята отборите ще ви видя аз никовете еся и ще видя как същите тези които днес са испански фенове при една евентуално загиба в неделя вечер ще са лалета *lol* *lol*

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:57

ОО ама то пребитото и обидено швабче ... Не точно заради такива като теб ние замираме защото на тях им пука само кой е най-силният.

Hennessy
08.07.2010 02:50

Айде злобейте си колкото искате пубери като тоя ManUtdTillidie Германия днес може да игра слабо и да падна , но си остава един от най големите отбори в света и ManUtdTillidie още нещо когато съм почнал да държа за тях дори незнах кво е футбол защото бях на 5 ; камоли да знам кой е бил най силния и тнт просто се зарибих по тях от нашия и от тогава съм за тях а от клубните за Байерн и когато почнах да държа за тях въобще незнаех колко титли имат нито те нито който и да е др отбор , но вече повече от 15 години съм за Германия и за Байерн и никога не съм и няма да ги сменя като теб и др-те пубери тука 2006 Италия ни мина по титли аз пак казвам , че сме постигнали много повече от тях имаме повече еврото повече участия , финали играчи в историята и тнт такаче предателя тука си ти п...о тъпа и др-те манафи като тебе дето бяха от днес са фенове на Испания а от Неделя на Холандия може би а колко ли тона лайна ще излеете за Испания ако паднат същите тея хора които сега им се кефите *thumb_down*

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:49

Еми не знам дали те разсмивам но като се замисля колко Българи са боклуци като теб които стоят само зад силните на мен ми се реве.

Doc_Holliday
08.07.2010 02:46

Hennessy Ти си заложи живота че фашагите ще играят на финал бе *lol* Кажи ми ще си удържиш ли на думата бе "мъжки" Ти не разбираш ли че си най-големият смешник в този сайт именно заради това изказване *lol* И повече недей да говориш с мен за футбол "разбирач" Диалогът с теб се изчерпа.

Hennessy
08.07.2010 02:45

ManUtdTillidie много си тъп значи не се правя на смирен ест че така ще съм говорил за Испания това са си футболни дразги преди мач да няма някой срещу мен да обижда моя отбор и аз само да седя казвам тея неща за да ги засегна ест , а затова което ми каза за чуждите успехи все едно ми казваш недей казва на бялото бяло казвай му черно ест че съм разочарован от загубата , но не мога да кажа че сме играли по добре и така нататак гледах целия мач и очевидното си е очевидно няма кво да си кривя душата то и Холандия през 70-те беше най добрия отбор но нямаха късмет и не спечелиха 2 поредни финала колкото и да си добър нужен е и малко късмет. Днес тактически не играхме добре не ме е срам като теб и др-те пубери да си го призная не се оправдавам като вас с дузпи засади и картони нали такаче най добре си трай не те виждам кво искаш ти до днес дори не беше за Испания много бързо ги заобича нещо що така защото са на финал ли ? Ако паднат съм сиг че един тон лайна ще излеете за тях същите тея които днес им се кефите вие сте псевдофенове новия ви отбор ще се казва Холандия *lol*

Hennessy
08.07.2010 02:42

ManUtdTillidie ей почваш вече да ме размиваш *lol* аз кога съм се нарекал германец бе лек просто казах , че са ми любимия футболен отбор само за футбол бе кво ми мессиш и раси и др глупости това си е просто спорт е и те винаги са ме кефели най много живея в 21 век и ми писна от такиа ограничени неща ти си Българин тряа да викаш за националния отбор ти си от Варна тряа си за Черно Море ти си от тоя квартал тряа си за тея е да ама не не съм избирал от къде да съм това не е война а спорт и ще съм за тоя който най много ме кефи както музиката не слушам някой защото е Българин а слушам тоя който най много ми харесва такаче престани с тая тема *beer*

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:37

Пич аз подкрепям Холандия защото са ми симпатични но никога не казвам ейй ние бихме Уругвай или как го бутнахме на Бразилия , също така съм за Англия от много време но винаги бих викал за България повече и никога не бих се нарекъл Англичанин.

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:35

Какъв вкус бе дебил а тия изрази фейк патриот си ги запази за себе си и не бъди идиот , заради такива като теб ние се разпадаме , ти не си за Германия а за силния , ти си роден в България и това не е за вкус такива боклуци като теб на полуфинала между Байерн и Манчестър са плуели Българина Бербатов за сметка на турчина Алтинтоп тъпако , ти си предател . Ако има мач в БГ - БГ:Германия ти ще седнеш в тяхните трибуни защото си шибан предател.

Hennessy
08.07.2010 02:33

Мишки Мишки цял ден висите в тоя сайт аз ви казах няма кво да се крия от такива като вас ето от както се прибрах в 2 и нещо влезнах си и си казах като муж Испания днес бяха по добри надиграха ни биха заслужено нито се оправдавам нито се оплаквам с измишлйотини 'ама то гол от засада' 'ама там имаше дузппа' ' ама тоя закво не му дадоха картон' аз не съм п...а като вас да си сменям мнението нали Аржентина бяха мн силни и кво стана като паднаха 4:0 почнахте ама те слаби ама те там нямат играчи пак оправдания аз си заставам зад отбора признавам че днес са били по слаби , но направиха най добрите мачове на Мондиала биха 2 от най големите отбори с резултати с които никой не ги е бил на Мондиал до сега за мен Германия си остава любим отбор завинаги както и Байерн . Вие от днес сте за Испания само неделя да не станете за Холандия понеже толкова сте и 'мъже' Doc_Holliday ти дето викаш , че съм футболно некомпетентен ами да така е не си сменям отборите като теб ти понеже си компетентен в понеделник може да си вече Лале *lol* Германия играха слабо 1 мач паднаха и кво ?
докато биеха с по 4:0 отбори като Аржентина и Англия не се обаждаше нали мишко *thumb_up*

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:31

Не бе ние не те питаме за това ние искаме да си спомниш колко жалък беше като говореше за Испания какви жалки са били , как щяли да загубят и не се прави на смирен човечец който признава чуждите успехи.

Hennessy
08.07.2010 02:31

ManUtdTillidie аз къде съм казал , че съм Германец бе мухал аз ако бях Германец щях ли да пиша и говоря на Бг и да живея тук това не е война бе мишок това е футбол и ще държа за който най много ми харесва ти ли ще ми кажеш от кой да съм аман от ограничени хора и фейк патриоти като тебе да специално на футбол Германия винаги са ми били лкюбими и ще ми бъдат ако ще да станат най слабия отбор това си е спорт и вс си е въпрос на вкус такаче п...а си ти *thumb_down*

Doc_Holliday
08.07.2010 02:30

Hennessy *lol* Кво ми намесваш тука БГ фитбола бе Той няма нищо общо с това че ти си футболно НЕКОМПЕТЕНТЕН.Днес фашагите бяха тотално надиграни.Първият им удар към вратата беше в 31 минута а за целият мач завършиха с 3 удара. "Немската машина" *beer*

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:30

Хаха ами да биха ни , нормално е да се губи изобщо не ме боли защото това вече е минало и сега само се гледа напред но ти не се отваряй много че до 40 минута те не знаеха къде са .

ManUtdTillidie
08.07.2010 02:27

Hennessy , ти не подкрепяш Бг защото си смешен пе*ал не заради друго и не си и никакъв Германец ти си мръсен предател.

Doc_Holliday
08.07.2010 02:19

Ей Hennessy "футболния капацитет" *lol* нали си заложи живота че фашагите ще играят финал *lol* И кво правиме сега Пубер смотан *joking*

Hennessy
08.07.2010 02:15

Сега за мача Германия до този момент играеше най добре на този мондиал и мачкаше , но мач с мач не си приличат днес Испания бяха по добри надиграха ни чак тотално както пише не , но все пак ни надиграха и победиха и кво от това аз винаги съм бил и си оставам за Германия и за Байерн 2002 помня финала с Бразилия както и 2006 поне винаги правим нещо запомнящо се и не се крия като вас или да сменям отбора това е квото и да става Германия и Байерн до гроб ! *beer*

Hennessy
08.07.2010 02:12

Тука сте най тъпите пубери на България значи Германия падна и аз не съм седнал веднага след мача понеже не съм го гледал у нас и дори до преди 5 мин не съм бил у нас и веднага къде е тоя хенеси ? мишка а-у ем сори жумове малки , но аз не седя като вас по 24 часа в сайта вие дори по време на мача сте тука в тоя сайт заразлика от вас аз сядам късно вечер или рано сутрин като се пребера или следобяд за като седна за около час на компа такаче недейте да ме търсите веднага след загуба аз няма кво да се крия

TOTTU_2
08.07.2010 01:56

ManUtdTillidie - Ще ги хваля,както и ще хваля БАЙЕРН МЮНХЕН *stop* Какво направиха БАЙЕРН с Ман.Юн. тая година в шампионската лига *lol* Кофти е да загуби любимия ти отбор,но все някак си се преживява.Испания тая вечер бяха по-добри и заслужено спечелиха,но дали така ще бъде и на финала *wonder* В отбора на Холандия има един плешив мъж от БАЙЕРН МЮНХЕН,който ще ви СТЪЖНИ ЖИВОТА(АРИЕН РОБЕН);СЛЕД ФИНАЛА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ *lol*

golemiq_geshan
08.07.2010 01:48

BlueAvalanche ако това е най - силния немски тим , който си наблюдавал значи си гледал , значи не си и чувал за Германия най - вече от световното през 94 и преди това ...

StarExperience
08.07.2010 01:23

пак разгорещени спорове е имало гледам *joking* и на мен ми се иска да поспора малко да си изкарам душата и да попсувам ама ги няма много пичове от преди *sad* нз дали са с нови никове като мен ама преди ставаше истинско шоу *party* *lol*

BoBi_Levskara
08.07.2010 00:58

Имаше преди 1 човечец Hennesy му е ника .Някой да знае какво стана с него *lol*

markkras100
08.07.2010 00:46

Да най - добре замълчи - големи обяснения кви фанелки нямал,откога бил фен на еди кой - си , защо в лявата си ноздра имал мухъл,пък на десния крак не си изрязал ноктите и т.н. Като разбираш от футбол , колкото лемур от филология не се излагай и натрапвай мнението си кой - как играел ...

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:40

Пич няма да имам много против да говориш смислено , кой кого е напънал , кой се дърпа лелиииии. Ок пич кефи се ! *beer* Наздраве *lol*

markkras100
08.07.2010 00:38

Извинявай, така те е напънал,че ми е трудно да ви различа ... Ама и ти не се дърпаш де - хюмне долно

BlueAvalanche
08.07.2010 00:34

Първо честито на Испания,колкото и да ми е трудно да го кажа ни надиграха,младите момчета прегоряха.Жалко за най-силния отбор на Германия който някога съм гледал.С оглед на това че следващото е в Бразилия тези момчета ще са на по 30 години за по-следващото т.е. няма да видят световната купа *sad*

markkras100
08.07.2010 00:28

Радвам не радвам - аз не се радвам много , че ми отпадна любимия отбор , но какво да се прави ...

markkras100
08.07.2010 00:25

Много ясно,че не си - нали носиш розови потничета ...

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:24

yordak86 наздраве , пръднах , ГОооооол *lol* *lol* Абе само не схващам защо ще го сварят откопода , та той е звезда , те си загубиха мача той просто го предвиди.

yordak86
08.07.2010 00:23

makkras100 хахаха много ме радваш честно *lol* наздраве и на тебе

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:21

И да те усведомя фен съм им от 2005 и никога не съм си слагал плакат или фанелка на Роналдо *thumb_up*

berbatovMU
08.07.2010 00:21

За едно сте прави всички Поул ще е топ деликатес в Германия , е тайно се надявах да предскаже няколко мача лично за мен , но ще продължавам да разчитам на котарака си Манго и тва е (да отбележа котарака ми Манго не е познавал мач от Бай Тошево време *angry* )

Georgiev1993
08.07.2010 00:20

xedos9 ама ти сериозно си се притеснил за тоя октопод май а ? *party* *lol*

markkras100
08.07.2010 00:20

Да не си гледал вашите пък ти и накрая да са го натикали в на единия половината ? А оня мърляч дето на 25 години ми говори за някакви октоподи или да си хваща някаква повлекана ,дето да го вкара в правия път или да си трае тука по форумите - и без това на никого не са интересни подобни глупави коментари от рода на - наздраве,пръднах или ГОооол

Barca_fen112
08.07.2010 00:19

Хайдее на финал ! Тотално ги надиграХМЕ във всеки един показател и победата е повече от заслужена ! Цял мач испанците играха а германците гонеха топката ! Все едно гледах мача БАрселона - Байерн Мюнхен 4-0 в който по подобен начин се развиха нещата и тук само късмета спаси швабите от погром ! Хенесей боклук мазен къде говено насрано !!!! Къде си ревеш ли ??? Толкова сърцато преди мача викае за тях и какви ли глупости не изговори по адрес на испанците прдупредих и опа насра се ? Ох германец да не съм цяла европа ме гледа и се смей ! Това познато ли ти е *lol*

van_basten90
08.07.2010 00:18

Холандия бие Испания.Капдевиля няма шанс срещу Робен

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:18

yordak86 , е на мен ми е пълна с плакати на Ман Юнайтед но няма да пропусна да си сложа и на октопода , от днес никав' алах никав Исус само ПАУЛ *party* Cheers mate *beer*

Georgiev1993
08.07.2010 00:16

Испанците играха германците рушиха , но в крайна сметка красотата във футбола най-накрая надделя и Швабите могат само да го духат *party*

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:15

markkras100 пич това че не си гледал мача си е твой проблем , погледни запис и виж как Германците бяха натикани в тяхната половина. *thumb_up*

yordak86
08.07.2010 00:15

markkras100 аз пък съм 86 набор и имам плакат с октопод на стената. *lol* ManUtdTillidie наздраве !

berbatovMU
08.07.2010 00:14

Бях за Германия от самото начало просто в квалификацийте бяха добри и играта им ми се понрави , но в крайна сметка Холандия - Испания ще е по справедливия финал понеже и 2те държави нямат спечелена титла и заслужават да са на финал. Но ще направя един кратък обзор на това световно значи за съдийте оценка по десетобалната 3 , за организацията 5 (шибани вувузели , и джибулани и незнам си още кви *angry* ) и за мачовете 6ца най много да са били 4 мача дет да са ми харесали *thumb_up* *beer*

strong4chelsea
08.07.2010 00:13

houseman ти нямаше ли да говориш друго е макар че ми е през ху* че Испания са били Германия щото нито съм Испанец нито Шваб.Просто всеки си има фаворит за световното ама ни най-малко не ме засяга кой кво говори за Германия те си биха Англия и Аржентина(Големия Фаворит)и си тръгват с високо вдигнати глави.Имат си отбор за световното младежи които те първа ще се развиват.Не мога да ти опиша радоста когато африканската д-ва Гана спечели световното до 21 мисля може и да греша.

markkras100
08.07.2010 00:12

Абе кво ми говори бе фъстък - за каква победа говорим - измъчена и с 1:0 ... Какви плъхове те гонят пък тебе с изключително рядко срещания измислен ник . Да не би да са играли с класи над германците ? Айде малко се успокойте набор 90 и нагоре с плакатите на Роналдо на стените

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:12

По-спокойно бе татенце да си имаме уважението *lol* *lol*

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:10

TOTTU_2 еми хвали ги брато кой ти пречи , но ти няма да им донесеш световната купа *lol* *lol*

Georgiev1993
08.07.2010 00:09

това Германия-Испания-0:1 започна да се повтара мн често бе *party* *lol*

Doc_Holliday
08.07.2010 00:09

А знаете ли че Германия не е печелила международен трофей(световно или европейско)от 1996 година.Сигурен съм че 90 на 100 от феновете им нямат жив спомен от тогава.Ама иначе сте фенове на "немската машина" *lol*

houseman
08.07.2010 00:08

strong4chelsea, защо сменяш темата? друго щеше да приказваш ако Германия бяха били ... *thumb_down*

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:08

Пич аз не съм за Испания но е много тъпо пак да се започва меренето на пи*ки за това кой какви титли е спечели преди незнам си колко години , те токущо ги елеминираха и това говори всичко. А за онзи с поговорката да го питам дали съдията ли направи нещо или друго стана че да говориш така , доминираха и победиха и не знам за какво достойнство говориш като тези шваби играеха като плъхове.

LFCk0mAr_8_9_14
08.07.2010 00:08

Viva la Furia Roja Espanola! *beer* Айде отворени шваби долни, къде сте пак да ми говорите, сега си ргадят своята история! Вие къде сте сега?

strong4chelsea
08.07.2010 00:06

Поздравления на всички Испанци от тука мисля че няма николко,ако защитавахме и родната си страна така щеше да е доста по приятно.В момента да обсъждаме защо България е загубила на полуфинал..

Dido_Man_U
08.07.2010 00:05

Все ми е тая . Но коментарът и е АДСКИ СМЕШЕН . Гледай реалноста а не твоето желание . *lol* *lol* *sick* Айде и от мен . И продължавайте да хвалите Международния отбор . VIVA LA FURIA ROHA ESPANA !!! *beer*

daysleeper
08.07.2010 00:04

Заслужено 4 място за швабите.Много ми харесаха днес. Страшна игра. *lol* *lol*

strong4chelsea
08.07.2010 00:03

Мисля че някои не са чували поговорката Не винаги най-добрият,нито най-достойният побеждава ?

biserms
08.07.2010 00:03

Германия има 3 световни титли.Жалката ви Испания колко титли има бе балъци ?

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:03

"berbatovMU написа:

Къде живее тоя октопод искам да го питам за неколко мачлета да ги играя в еврото " Брат сигурно вече има дъгла опашка пред домът му. *lol* *lol*

Georgiev1993
08.07.2010 00:01

да ще ги разбие...ако излезнат изобщо за мача *party* ако не попаднат в задръстване или не им се развали автобуса така леко нарочно *lol*

berbatovMU
08.07.2010 00:00

Къде живее тоя октопод искам да го питам за неколко мачлета да ги играя в еврото *thinking* *beer*

ManUtdTillidie
08.07.2010 00:00

Еми пич това кой е най-великият се решава на терена а не някъде другаде и щом бяха така разпиляни и победени на полуфинал със сигурност не са най-великите. А и не ти решаваш кой е най-добрият.

markkras100
07.07.2010 23:59

А така TOTTU 2 за всичко е виновен оня сополоядец - той ги навря в тяхната половина да ми чакат за грешки ... То разгоненото магаре и през покривката го вкарва ...

drummer
07.07.2010 23:59

Хайде, сините пуловерчета на рамо, и ..........nach Deutschland, да цункате на ....октопода задника! И много здраве, на ....специалиста Бекенбауер, че не разбрах какво играе "немската машина"...?! *lol*

Dido_Man_U
07.07.2010 23:59

TOTTU_2 ти си болен бе момче . Айде да ги видим Международния отбор без 11 си играчи с паспорти . *beer* *thumb_up* *sick* VIVA LA FURIA ROHA ESPANA !!!

Georgiev1993
07.07.2010 23:59

а и между другото забелязахте ли колко играчи на Барселона играят в Испаниа*lol*

breezer_fan
07.07.2010 23:58

TOTTU_2 Бразилия и Италия са по-велики ако говорим за история *thumb_up* А се видя, че в момента няма кой да пипне ИСПАНИЯ !!!!!

Georgiev1993
07.07.2010 23:58

Октоподът става на кюфтета още тая вечер *lol**lol**lol*
VIVA ESPANIA *party*

markkras100
07.07.2010 23:57

Говоря на тоя печенягата,дето иска да ми яде хуягата

breezer_fan
07.07.2010 23:57

Досега световните шампиони бяха 7.Тази година света ще си има НОВ ШАМПИОН.8 отбора вече ще са печелили най-престижната купаааа *beer*

markkras100
07.07.2010 23:56

Научи си майчиния език първо и после ми анализирай мача хвалипръцко

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:55

А къде е парцал фен да ми казва че прогнозите са ми некадърни а ?

breezer_fan
07.07.2010 23:55

не си прав братле!Може да няма немец като Боатенг, но има немци като Боровски, Троховски, Подолски, Клозе, Какау, Кедира и моя любимец ЙОЗИЛ *lol*

Pechenqgata
07.07.2010 23:54

германците 2то полувреме имаха точно едно чисто полужение бяха тотално надиграни от ла фориа *party*

shadowblase
07.07.2010 23:54

ми брат аз съм фен на Германия ама не се крия като мишка щото се чувствам горд от тези млади момчета че така добре играха на това световно. Не съм си правил илюзии че нещо голямо могат да направят,но имах малка надежда. И затова се дразна щото го приемам навътре. псувайте си онези лапета. на мен не ми пречи, но мисля че трябва да се отдаде заслуженто и на загубилия отбор.

Doc_Holliday
07.07.2010 23:53

Немската машина БЕШЕ машина докато в нея играеха само НЕМЦИ.Няма немец като Джером Боатенг нали се сещате *beer*

Pechenqgata
07.07.2010 23:53

Е тряа да си приезнае че германия... го лапнаха ахахахахахахахаххаха *lol*

Doc_Holliday
07.07.2010 23:51

Фашагите удариха в земята с НЯКОЛКОТО натурализирани дори и Франция *beer*

strong4chelsea
07.07.2010 23:51

Къф мач сте гледали вие е Германия биха 4:1 Испания е бахти пичовете мача по БТВ ли гледахте тва е запис от Европейското хаха

Pechenqgata
07.07.2010 23:50

Ей браво на тоя октопод ше зема да го черпя една бира *beer*

shadowblase
07.07.2010 23:50

Doc_Holliday не се хващай за думата. Важна е идеята. И мисля че тука съм много прав

el_diablo
07.07.2010 23:50

shadowblase, тия коментари са заради хора като Hennesy, nofx, BlueAvalanche както и други, които се скъсаха да обиждат Испания преди този мач, както и по време на другите, много им знаеха устите, и сега няма как хора като мен и феновете на Испания, които се дразнят от такива изкавания, да не се зарадват как сега тия хора се крият като мишки...жалка работа

markkras100
07.07.2010 23:49

Страшен коментар plamzzz . Личи си ,че не си като болшинството палячовци тук , дето само злобеят и се дърлят ...

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:48

BlueAvalanche написа:

Не се притеснявай 1:0 ще е само че за Германия -Йозил 2ра минута в оставащите минути до края на мача ще демонстрираме играта на испания разигравайки приблизително 75 минути топката между Нойер, Фридрих, Лам, Мертезакер, Кедира и Йозил. Ще има и пасове с петички към Нойер за любителите на красивата игра на Испания...Hennessy написа:

комплексарчето вече избива комплекси то и Швеицария ги беще страх от вас ама ви насраха мишки докато се мъчите със средни отбори като Портогалия и Парагвай Германия къса на големите с по 4 гола а Вия може да си го начука да не реве само като Месси след мача като паднат тъпите испанци с 3 гола то отбор който запръв път ще види полуфинал няма кво да го коментираме хаха лафурия са срам за европа маншафта ще ги сасипе и ще ги брати обратно в топлата мангалия

Doc_Holliday
07.07.2010 23:48

изведнъж се сетиха че в отбора играят няколко натурализирани германци.НЯКОЛКО та те са 10 човека бе пич *lol* Няколко *thumb_up*

plamzzz
07.07.2010 23:47

Невероятни NERD коментари са написани долу, като че ли от 11 годишни момченца...Значи малък финал не е постижение за отбор със средна възраст 24год. и 5мес. така ли?Имало Германия, нямало Германия, смешници били,за някакви кошмари ми говори оня олигофрен.Не виждате какъв мая стана, а само обиждате палячовци...На зор сте за Испания ейй и много добре си знаете.Видите нещо дето малко шава, спечели някъв мач и веднага големи фенове стават.И какво о това,че любимия отбор загуби, освен че се дразим на лайняните ви коментари?На бас, че до един сте за Челси и Барса и то от към 1-2 години на сам.После Джио като вдигне купата ще намерите 12423 оправдания за 0,2 секунди.....

breezer_fan
07.07.2010 23:47

Стана нещо, което никога не беше ставало на световно.2 поредни години финала е изцяло ЕВРОПЕЙСКИ - 2006 Италия - Франция, 2010 - Холандия - Испания *thumb_up*

Doc_Holliday
07.07.2010 23:44

Смееха се на Испания като паднаха на старта.Не е важно как започваш а как завършваш.Запомнете това много добре *beer*

shadowblase
07.07.2010 23:44

Ей много се дразня на коментари на някви тъпи лапета. Хубаво Испания биха, играха по-дпбре. Това е футбола. Все единия отбор трябва да победи. Ама не можеш да ми кажеш че немците били прехвалени, че не ставали за нищо, и още куп глупости само като гледаш един мач. Испания за мен не направиха добро първенство, ама в най важните моменти се справяха. Имат много повече опит в такива тежки мачове. Мисля че с този отбор Германия направи дори повече отколкто се очакваше,затова хората продължиха да очакват още и още, но всичко си има край. Не е нужно някой тапак да ми каже " Видяхте ли прехвалените немци колко са силни. Нищо не направиха тоя мач и се видя че за нищо не стават" и аз да си променя мнението за немския отбор. А по темата за чуждениците ще кажа само едно. Ако Германия не беше унижила Англия и Арженита, и ако не играха добре миналите мачове, никой нямаше да каже нищо за чуждениците в отбора. Но като почнаха да бият и всички изведнъж се сетиха че в отбора играят няколко натурализирани германци.

monte_carlo
07.07.2010 23:43

Надявам се финалът да е зрелищен,че днескашният мач на моменти доскуча страшно *smile* Моят фаворит Аржентина отпадна и сега съм неутрален зрител *joking* Който и от двата отбора да спечели показа,че го е заслужил *thumb_up*

Shakrachki
07.07.2010 23:41

каде е топката каски питам аз хаха *party* *beer*

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:41

Хенеси земи брато - * Германия-Испания 7-07 10 2 2.87 0 - 2 0 - 1 Позната среща +28.7 *lol* *beer*

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:39

Аз мисля че ще се играят дузпи -1:1 или 0:0 но със сигурност ще има хикс. И двата отбора не отбелязват като луди а до толкова колкото е нужно но само Холандия! *party*

Doc_Holliday
07.07.2010 23:39

А онзи малоумник Hennessy си заложи живота че фашагите ще играят финал *joking* *thumb_up* Що за тъпо парче си те бе *lol*

breezer_fan
07.07.2010 23:39

А бе а тоя откопод само световни и европейски първенства ли прогнозира ? Искам като почнат шампионатите да дава прогнози за Бундеслигата, че да изкарам някой лев *lol*

ceco26
07.07.2010 23:39

Тоя октопод колко от колко познава? Да знам да залагам. *joking* А колкото до мача-според мен дел Боске сбърка, че не остави Торес титуляр, за сметка на Педро. Не само заради пропуска си /на Педро/, ами и защото с двама нападатели Испанците определено щяха да са по-резултатни, а в защита бяха добри, но важна е заслужената победа. И тоя път гола им НЕ е от засада, така че няма място за спорове относно редовността на гола. *devil*

breezer_fan
07.07.2010 23:37

Кой ще тресне Холандия беее ? Болен ли си ЛА ФУРИЯ ЩЕ Ги смажееееееееее *beer*

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:37

Октопода тоя път ги позна всички мачове на Германия.

gunter
07.07.2010 23:36

как ще ви замръкнат мазнити пъпчиви усмивчици като Холандия ви тресне на финала не е истина паляци *lol*

Dido_Man_U
07.07.2010 23:36

Браво на Международния отбор браво . Много играт . Хвалете ги още тия нещастници . Видяхме ги кви са мишки . VIVA LA FURIA ROHA ESPANA . *lol* *lol* *smile* *beer*

gogatakts
07.07.2010 23:36

Пол е талисмана на отбора *lol* нема го пипнат

monte_carlo
07.07.2010 23:36

Тоя октопод ще взема да му следя всяка прогноза,изрод е признавам го *joking* В този мач испанците наистина надиграха Германия,много слаба игра на швабите,направо не ги познах,както предният път не можах да повярвам как аржентинците играха толкова слабо Иначе за холандците писах още в началото на първенство,че ще станат приятната изненада и така се получи,заслужаваха го *thumb_up*

breezer_fan
07.07.2010 23:34

Само ми е жал за Пол, щото сигурно вече е на чорба сварен *sad* Горкия ...

kolio_vg
07.07.2010 23:34

Браво на испания биха "свръх силната Германия" *party* *beer* *joking* *smile*

Ginekologa
07.07.2010 23:34

два силни мача за германия два слаби за испания ся германия бякса зле мюуер липсваше *sick*

breezer_fan
07.07.2010 23:33

11 на 11 иргаят и накрая Германия бие, а ? *lol* Колко такива коментара прочетох преди мача.хахахахаха

Arsenal_2
07.07.2010 23:33

Мисля че тези отбори Холандия и Испания най-много заслужаваха да са на финал (единствените отбори само с победи в квалификациите), като Холандия все още продължава само с победите *thumb_up*

Alessio_Sakara
07.07.2010 23:32

казах ли ви бе лапета ??? айде ЛА ФУРИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН *beer* *thumb_up*

Doc_Holliday
07.07.2010 23:32

Явно "немската" машина има дефект *lol* Бастуни *lol*

breezer_fan
07.07.2010 23:31

Една по-силна защита и издишаха швабите...Лесно е срещу некадърници като Демикелис да играеш *lol* ПУЙОЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯ.100% играч на мача за мен.

gogatakts
07.07.2010 23:31

не6то си4ки 6вабе са се скрили и си мислат 4е е ко6мар *lol* *lol*

markkras100
07.07.2010 23:31

Мама му стара - всичко заради тоя скапаняк Льов *thumb_down* Кво ги кара да ми играят както срещу сърбите . Първо си изяде сопола публично , после ми навря някакъв Кедира титуляр,дето до последно неможеш да разбереш за кой от 2та отбора играе ... Честито и успех на финала на испанските фенове , стига сте обиждали кой какъв бил - футбол и фенове всякакви , следващия път германците ще бият *smile*

fishky
07.07.2010 23:31

Невероятни халфове и централни защитници на Испания. Беше ясно, че без най-добрия си играч на финалите Мюлер няма как да надиграят халфовете на Испания и играха доста организирано в защита. Супер интересен мач беше, като и двата отбора имаха шансове. Хайде Hennessy да почва да се оправдава *smile* Финалът ще е много интересен.

manutd_forlife
07.07.2010 23:31

холандия не са отбор? така ли бе смотаняк на тях поне повечто им играчи са от холандия вие имате само 1-2ма чисторъвни германци и после само поляци турчи бразилци и ганайци

Madoto_1
07.07.2010 23:30

Breezer_fan ти си срам за България!!!Ходи в Испания и ставай испанец!!!Пу пу пу пууууу!!!Плюя ти на теб и на всички като теб!!!

Doc_Holliday
07.07.2010 23:29

Сега разбрахте ли колко са силни фашагите *lol* Толкова че не направиха НИТО ЕДНА свясна атака за целия мач.3 удара цели 3 ъдара

gogatakts
07.07.2010 23:29

нема го барат 6те си го гледат о6те много време *lol*

breezer_fan
07.07.2010 23:29

ШАМПИОНИ ШАМПИОНИ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕ.е имаме титли колкото Франция и Англия, най-после СВЕТОВНА ТИТЛААААААААААААА!Холандия не е никъв отбор, само някви смешни победи, а Бразилия сами се биха с автогол и червен картон *lol*

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:29

Абе октопода няма да го пипате , той е златен. *lol* *lol*

manutd_forlife
07.07.2010 23:28

да браво на октопода испани заслужаваше победата и го показа на мача само ЛА ФУРИЯ

fitnesche
07.07.2010 23:27

Браво на Испания, страхотен стратегически мач, изолираха много правилно
немските играчи и страхотен Пуйол. 73'[0 - 1]C. Puyol ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА
ИСПАНИЯ

shadowblase
07.07.2010 23:27

Октопода на скара да слагат веднага. Ех няма е. Браво на Испания.breezer_fan успокой се бе момче кво си се разспсувал.

Madoto_1
07.07.2010 23:27

Абе пу*ки като Breezer_fan и др. такива, какви ШАМПИОНИ сте вие бе мърши?Българи ли сте или испанци?Пу да ви е*а майките...Честито на Испания, но аз мисля, че Холандия ще е шампион.

Forza1
07.07.2010 23:27

а дали не ти ли4и 4е си гадно мазно тур4е резня4е *cigarette*

ilio91
07.07.2010 23:26

Тоя отбор не трябва да се казва Германия...

ManUtdTillidie
07.07.2010 23:26

Хаха супер знаех си и познах , сега къде е парцалфен да ми говори как прогнозите ми били бисери .

genchooo
07.07.2010 23:26

да му се не види и октопода къде се намери *angry*

TOTTU_2
07.07.2010 23:26

breezer fan - какво толкова си се наежил бе,боклук такъв

Arsenal_2
07.07.2010 23:26

Тоя октопод направо удари от земята Нострадамус и Ванга *lol*

telkisky
07.07.2010 23:25

аиде 4ао на резаците от германия *lol* *party* *beer*

gogatakts
07.07.2010 23:25

еи форза гадно ли ти е са е смес6ка нали ни биехте бе аиде ман6афта 6те са 4 маи а *lol* *party* *cigarette* *devil*

Gopcho
07.07.2010 23:25

*както и играчите на Барселона.

извинявам се за флууда.

ilio91
07.07.2010 23:25

Не можеш да кажеш , че Испания са шампиони , защото на финала ги чака Холандия!

vick22
07.07.2010 23:24

утре ще хапват чорбица от октопод мааншафта *smile*: тоя октопод ги прокълна, ще му резнат зелката май *lol* *beer* *party*

Arsenal_2
07.07.2010 23:24

torres_229 искаш да кажеш преди 4 години а не миналата *thumb_up* Поздравления за фуриите заслужена победа *beer*

Gopcho
07.07.2010 23:23

Странно къде са хората сега.. които плюеха Барселона както и Барселона... ,а до сега само играчите на Барселона са вкарвали ... ,и играят страхотно. Успех и на финала на испанците *smile*

houseman
07.07.2010 23:23

Hennessy къде си ве мишкоооооооооооооооооо *party*

ilio91
07.07.2010 23:23

Казах да не се отписва Испания...

Crissstiano
07.07.2010 23:23

Резонна победа.Няма всеки мач да ми бият на контра швабите.

el_diablo
07.07.2010 23:23

АХАХХААХХА йес бе...къде сте сега всички които обиждахте Испания, бяхте толкова убедени, че Германия ще смачка испанците... нали бяха нещастници, тези нещастници направо им е*аха майката на тия смешни германци!!! Айде към дома, немски изроди муахахахах

SuBz3r0
07.07.2010 23:23

хаха кви Шампиони сте бе холандия 6е ви тупне и 6е пла4ете

manunited666
07.07.2010 23:22

breezer_fan ти испанец ли си бе ? Най-сигурно е , че си ДУПЕДАВЕЦ!!

Forza1
07.07.2010 23:22

преди финала Холандия ще свият по едно коз4е ще ви видим тогава пропаднали цигани дет сте в Испания и неможете да си намерите рабута резняци смърт ваща кожа под ножа

almost_famous
07.07.2010 23:22

ха-ха много приказване изприказвахте преди мача ся доста хора няма да посмеят да драснат нищо. смешници *wink* Честито на Испания, заслужена победа

YAYA
07.07.2010 23:20

Октопода е мой човек пак позна *party* ЛА ФУРИЯЯЯЯ *beer*

radoevmw
07.07.2010 23:19

октопода позна че испания ще бият браво на него

SuBz3r0
07.07.2010 23:09

оле аз съм го играл 1-2 за Испания то маи 1/0 6е свър6и или 1/1

nofx
07.07.2010 23:06

немците днес много слабо играят.. а на мръсните цигани продължават да не им дават картони!!!!

torres_229
07.07.2010 23:01

ГОООООООООООООООЛ !! Испания заслужено води ! Айде дръжте ! *beer* *party*

ub7
07.07.2010 22:28

Нека по-добрия да победи и да смаже скучните холандци начело с тая грамадна кратуна ван Бомел. Само дано да не се реши мача от съдийска или грешка на някой играч че ще е много тъпо. Deutschland!!!

besiktas_80
07.07.2010 22:27

Германия е шампион бееее.Не диждате ли че нарочно играят слабо за да се изморат онея и са второто ше им вкараме поне 3 гола.няма кой да ни вземе титлата тази годинаааааа.германия над всичкиииии *thumb_up*

breezer_fan
07.07.2010 22:24

хахах 5 дузпи е имало, тва трябваше жълт за симулация Рамос изобщо не докосна гадния турчин *lol*

sik2
07.07.2010 22:21

Имаше дузпа когато събориха Озил.

torres_229
07.07.2010 22:19

Мача се развива както очаквах. С владеене на топката от страна на испанците и контра-атаки на немците. Имаше няколко ГРЕШКИ на съдията (неотсъдена засада на Испания и отсъдена (а всъщност нямаше) засада отново на испанците, но хубаво ,че това не повлия на мача за сега. Няма кой знае колко интересни положения. Дано стане по-интересно 2рото полувреме. *thumb_up* И дузпа нямаше ! *lol*

markkras100
07.07.2010 21:37

Дайте линк за мача,ако обичате - точно сега трябваше да ми се прецака телевизора *angry*

Man_Un_Fen_92
07.07.2010 21:34

'biserms' ... пич .. редат ги по номера от 1-ви до еди кой си ... дано ИСПАНИЯ бият .. УСПЕХ .. дано стане хубав мач ! *thumb_up*

breezer_fan
07.07.2010 21:21

Само защитата и вратаря на Германия са германци, а да и Швайнщайгер *lol* УСПЕХ ЛА ФУРИЯЯЯЯЯЯ *party*

Ginekologa
07.07.2010 20:41

за пуловера съм аз *beer* Приятно гледане и от мен *party*

don_a4o
07.07.2010 20:40

Абе къде е Торес пак ли резерва или е контузен и Фабрегас ей мн чупливи но УСПЕХ ВИЯ

don_a4o
07.07.2010 20:38

Пуловерът на Люв ще му донесе ли късмет или Октопода ще познае за Испания ще има ли укротяване на Немската червена машина пуловера срещу октопода Приятно гледане ще има Световен Европейски шампион Ура Ура Ура