Морати: Да, Ман Юнайтед иска Снайдер

16:16
Морати: Да, Ман Юнайтед иска Снайдер
Президентът на Интер Масимо Морати потвърди, че Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към холандския полузащитник на европейския клубен шампион Уесли Снайдер.

26-годишният плеймейкър помогна на Интер да спечели требъл през миналия сезон, а сега е основна движеща сила в холандския национален тим, който ще играе финал в неделя на Мондиала в Южна Африка.

Английската преса вече съобщи, че "червените дяволи" са готови да дадат 25 милиона евро за правата на Снайдер, но Морати почти сигурно ще иска доста повече пари за своята звезда. Президентът на "нерадзурите" заяви днес за "Скай Италия":

"Интересът на Манчестър Юнайтед към Снайдер е реален, но аз не задълбавам много в нещата, за да не се изкуша."

Самият агент на играча - Сьорен Лерби, коментира за холандския "De Telegraaf": "Уесли може да остане в Интер до 2015 година. След края на Мондиала двамата с него ще отидем до Милано и ще седнем да поговорим с директорите." Сегашният договор на халфа с Интер е до лятото на 2013 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sem_ivanovi
08.07.2010 12:31

Ми ти колко очакваш да иска за Балотели и Майкон *lol*
В момента Майкон е най-добрия десен бек в света и даже 35 са му малко *wink* А за Балотели... Той е един перспективен нападател, който в бъдеще ще е звезда на Европейския футбол *devil*

toblero_Bg
08.07.2010 09:56

Дано дойде, той морати винаги ще иска повече пари. Като гледам за балотели иска 30, за майкон 35 ..

DuFkaTa
08.07.2010 00:29

Той постигна сичко с Интер, да идва в Манчестър, че се нуждаем от един креативен халф.