\"Долу ръцете от Мюлер и Швайнщайгер\"

11:10

\"Долу ръцете от Мюлер и Швайнщайгер\"
Председателят на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге предупреди заинтересованите клубове, че нямат никакъв шанс да привлекат в съставите си Бастиан Швайнщайгер и Томас Мюлер през това лято.

Двете звезди на баварците достигнаха до финала на Шампионската лига, а сега са полуфиналисти на Мондиал 2010. По тази причина имената им са свързвани с трансфери в грандове като Реал Мадрид и Челси. Румениге обаче е категоричен, че всеки опит това да стане е обречен на провал.

"Безполезно е да опитват. Намерението ни винаги е било едно и също - абсолютно не, по никакъв начин", отсече Румениге.

"Качеството на отбора ни е важно и сме в много удобна ситуация, след като при нас нява никакъв финансов натиск", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
07.07.2010 12:50

Lamptz четеш но какво четеш???? и ти не знаеш.... просто копирах и пеистнах с ирония написаното от уинър дет съм го сложил в кавички а нямах предвид че челси са сергия за тениски... чети малко преди да казваш кои да мълчи и кои да говори!

Lamptz
07.07.2010 12:21

nofx ти нещо си объркал реал провал с челси. последният няма трансфер нед 18 милиона в последните няколко (4) години, така че по-добре си замълчи .. *wink*

nofx
07.07.2010 12:01

Байерн за пореден път доказва че големите клубове трябва да се учат от тях тоест да задържат и преподписват със звездите си а не да ги продават на сергиии за тениски!!! "грандове като Челси" БУАХАХАХАХА *lol* *lol*