Гонзо: По-интересно ще ми е да гледам Холандия - Испания

11:06
Гонзо: По-интересно ще ми е да гледам Холандия - Испания
"Щом Германия играе най-добрия футбол на световното първенство, нещата не са добри, но не са и лоши. Има две гледни точки. Всичко във футбола вече е тактика и отборен дух. Всеки преди първенството бе вперил поглед в аржентинците Меси, Тевес, Игуаин, в бразилските звезди. Особено в тези две държави е пълно с големи имена, които сами по себе си те карат да очакваш световна титла", коментира спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов за "24 часа".

"Истински звездни селекции, много силни индивидуалности. Но срещу себе си те усетиха друга мощна сила - колективизма. И да не говорим само за Германия. Да обърнем внимание на Уругвай, Парагвай и Япония. Те имат далече по-неизвестни футболисти, но виждаме как се раздават.

Ако някой беше казал преди началото на първенството, че Уругвай ще е на крачка от сблъсъка за титлата, със сигурност щяха да му се смеят. Но звездите вече не вървят. Не блестят толкова силно. Няма ли ги отборните характеристики, звездите могат доста по-лесно да бъдат обезличени.

Като цяло до момента мачовете са изключително равностойни. Печели този, който направи по-малко грешки.

Германия изключително много заслужава да играе на финал заради силните съперници, които елиминира. Но аз съм за Испания. По-интересно ще ми е да гледам Холандия - Испания. Да, германците нямат звезди и въпреки това си заслужиха мястото сред най-добрите. Испания тръгна зле. Играе много тежко. Бие с по един гол. Но може би най-доброто за тях предстои. От този полуфинал е вероятно да се реши и кой ще е голмайстор - Вия или Клозе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
08.07.2010 08:01

А аз предпочитам да гледам Дъндолк в третия кръг на ЛЕ!!! *lol* *party* *lol*

Pechenqgata
07.07.2010 14:23

И аз съм с гонсалеса предпочитам испанците *thumb_up*