Шубе тресе БФС заради двете \"Б\" групи

08:41
Шубе тресе БФС заради двете \"Б\" групи
Шубе тресе БФС . Боби Михайлов и хората му са стреснати от варианта Източната и Западната "Б" групa да се разпаднат още преди старта на сезона , пише "7 дни спорт" .
/>
/> От футболната централа по спешност изискаха от всички втородивизионни тимове декларации , че ще участват в първенството . Факсовете с потвърждението , че отборите дават гаранции , трябвало да бъдат изпратени на "Цар Иван Асен II" най-късно до вчера .
/>
/> Паниката обзела футболните началници , след като се разбра , че target=\"_blank\" href=\"http: / /minior-radnevo .winner .bg\">Миньор Раднево < /a> отпада от шампионата на Източната "Б" група . Вървят спекулации , че Доростол и target=\"_blank\" href=\"http: / /dunav-rousse .winner .bg\"> Дунав Русе < /a> са на прага на отказването .
/>
/> Не е розово положението и на Запад . Заради тоталната финансова криза в повечето отбори от Втора дивизия в България плащанията са замразени и играчите не са виждали нито стотинка от месеци .
/>
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bodyfan
07.07.2010 16:25

Доростол имат пари повече дори от някой отбор от А група.Само Раднево си заминават,,защото нямат пари.Заради разпадането на Раднево идват Разград от СИ група.И сезона си започва.

Pechenqgata
07.07.2010 14:25

Нищо вече не може да ме учуди даже трябваше от тази година да напраят Бгрупа една *thumb_up*

MOROZOV
07.07.2010 10:11

те и от А група ще се отказват разни отборчета *lol*

bleid_2
07.07.2010 09:42

Отборите от Б група немат парички да се усмихнат и се разпадат но иначе гласуваха А група да не се намалява като бройка.Да се разпаднат всичките!

linerov65
07.07.2010 09:31

да ама с малко отбори няма далавера ин4е вси4ки знаят ,4е Агр трябва да е от 12отб.33кр. и Бгр. също една група от 18 отбора 34кр. вси4ко останало аматьори да ама перуката ще загуби цени гласове за преизбирането му като шев как ще остави далаверите с нац.отбори и менеджърските игри4ки но скоро като върви вси4ки ще станат аматьори *lol* *sick* *thumb_down*