Раис Мболи: Чакам оферта от Манчестър Юнайтед

08:20
Раис Мболи: Чакам оферта от Манчестър Юнайтед
Светът заговори за вратаря на Славия Раис Мболи след силнитe му мачове за Алжир на световното първенство срещу Англия и САЩ. Той даде интервю за в. "Либерте-Алжери".

- Раис, как си?

- Всичко върви възможно най-добре. Реших да се отдалеча от напрежението за малко. Прибрах се при роднините си във Франция, за да си почина на спокойствие.

- Къде ще играеш през новия сезон?

- Мога да ви кажа, че засега няма нищо окончателно. Всичко е неясно. Моят приоритет е Англия. Възхищавам се на това първенство. Обичам го много. Всеки говори, че съм се свързвал с този и онзи клуб. Аз обаче чакам оферта от Манчестър Юнайтед. Времето тече в моя полза. Освен това гарантирам ви, че не ме е страх от конкуренцията. Където и да подпиша, съм готов да се раздавам на 100%. Знам много добре качествата и възможностите си. И знам как да ги използвам.

- Говори се, че сте влошили отношенията си с президента на Славия Венцеслав Стефанов. Вярно ли е, че той пречи на вашия трансфер?

- Това са само слухове. В отлични отношения съм с него. Не е вярно, че иска да ме продаде в клуб, в който нямам желание да играя. Босът на Славия прави всичко възможно да ме прати в голям отбор и да ми създаде най-добрите условия.

- Кажете нещо за световното...

- Научихме много в ЮАР. Получихме голям опит, който ще ни помогне много за бъдещето. Знаете, че имаме мачове за Купата на Африка. Ще дойде и следващото световно през 2014 година. Мога да ви кажа, че е много лесно да стигнеш до върха, но е по-трудно да запазиш същия ритъм. От своето представяне не съм напълно доволен. Чака ме още много работа в бъдеще. Трябва да съм много трудолюбив, ако искам да се представям по-добре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vick22
07.07.2010 18:13

те и в англия го плюят, но той си стои там нали *smile* не се отказа от манчо

ManUtdTillidie
07.07.2010 13:35

Прав си , но не забравяй , че много преди той да се откаже хората го плуеха и му обърнаха гръб само защото му завиждат , че играйка в Юнайтед и за това той се провали тотално , нямаше силна психика а целия свят го изяде и никой не беше зад него затова не мисля , че трябва да го обвиняваме защото всеки мач го плуеха какъв некадърник бил и накрая той се отказа , не е длъжен да търпи това . Плюс това той игра много слабо и сега може би отбора ще заиграе по-добре , по различен начин.

vick22
07.07.2010 13:23

Да ние сме БЪЛГАРИ, но Барби не е, след като се отказа от националния тим на БЪЛГАРИЯ, той е от Барбиленд *beer*

ManUtdTillidie
07.07.2010 13:12

Но ние сме Българи а не Алжирци и трябва да подкрепяме Бербатов а не да го плуем за някакав резаняк а и Бербатов е направил много добри сезони за да стигне до Манчестър такаче хейтърите да млъкнат.

Crissstiano
07.07.2010 12:43

YAYA обаче и ти изкара голяма логика.Той като плюе Бербатов,ти трябва да обиждаш един от малкото класни играчи в нашето първенство!!!

YAYA
07.07.2010 10:06

Тва е България братко мили..тоя под мен подкрепя някаф умрял алжирец дет не може да си каже името,а плюе Бербатов дето е българин..ако ще Бербо да е гей и кво ли не винаги ще го подкрепям,защото е българин!

vick22
07.07.2010 09:43

а вие злобарчета комплексари първо се научете да пишете на български и тогава ругайте човека. защо да не отиде в манчо, онова леке барби да не е много добър пък играе там (всъщност май вече ще е резерва на новото мексиканче, което купиха)